Skizofén lennék? Többi lent
Azért ne vonj ilyen durva következtetést. Higyj nekem egyszer csináltam, nem jártam jól 😀
Ez depresszió is lehet, vagy valamilyen szorongásos nyavaja.
Hány éves vagy? És ezt a többszemélyiséget az elmédben hogy kell pontosan elképzelni? Hangokat hallasz?
kettes vagyok
Köszi, megkaptam a prividet. Ez általad leírtak alapján nem valószínű, hogy skizofrén vagy. Nyugi.
Javaslom, kersd fel a suli pszichológusát. Ő majd intézkedik: téged megerősít, a téged piszkálókat leállítja. Addig keresd azok társaságát, akikben megbízol (szülők, nagynéni-nagybácsi) és stabil érzelmi hátországot tudnak neked nyugtatni. És próbálj meg se magadnak, se másnak nem ártani!
kettes és négyes vagyok
Elhiszem, hogy kellemetlen erről beszélned másoknak. Ne a következtetéseket (pl. azt, hogy félsz, hogy skizofrén vagy), hanem a tényeket mondd el az iskolapszichológusnak. Ez-és-ez bántott ekkor-és-ekkor, és most ott tartok, hogy... stb. Nyugi, fog ez menni! Nem eszik meg téged a pszichológus!
#5 Bár igazad van. De megsúgom: a személyiséghasadás pont irracionálisan eltérő viselkedést takar. Ezért keverik sokan a disszoacitìv személyiség zavarral.
Ja meg a kérdező 13 szóval nem hiszem hogy annyira szeretné magát diagnoztizálni.
(2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!