Ti hogy gondoltok az exeitekre? Jóban vagytok, nem tartjátok a kapcsolatot, legszivesbben csak a temetésén látnátok legközelebb stb?
Nekem csak egy ex barátnőm van és nagyon sajnálom, hogy úgy alakultak a dolgaink ahogy. Félek, hogy nem fogok találni még egy olyan értékes embert, mint amilyen ő volt.
Ti miként gondoltok az exeitekre?
"nincs az a nő vagy férfi, akir őszintén érdekelne a volt párja" - TÉGED nem érdekel, és persze, csak TE vagy
"Jó dolog tudni mi van vele? Persze, ha azóta milliomos, akkor melegítsük fel a kapcsolatot, ha nős, akkor lássuk jobb vagyok e nála, ha lúzer, akkor meg, haha tudtam hogy semmire nem viszed. Gusztustalan hozzá állás" - no igen, mindenki magából indul ki...
Azzal egyetértek, hogy aki rendszeresen összejárkál az exével, ott gond van! Egyébként meg ez pont olyan dolog, amibe csak az illető jelenlegi párja szólhat bele (ha van).
Engem azért érdekelnek, mert egykor fontosak voltak nekem, én meg nekik. És pont azért, mert MEGVOLT az oka a szakításoknak, egyikkel sem "melegíteném fel" a kapcsolatot. És pont annak örülök, ha azt hallom, hogy boldogok és jól mennek a dolgaik.
Ha beszélnek a jelenlegi párjaikról, meghallgatom, de nem érdekel, milyenek. MI nem illettünk össze, akkor meg nem tök mindegy, milyen a másik? Attól nekem sem jobb, sem rosszabb nem lesz.
Ha két értelmes(nek mondott) ember úgy dönt, hogy ennyi és vége, akkor szétmennek, mint színházban a függöny.
Egy ilyen közös döntés után, mi létjogosultsága lehet a "járjunk össze" és a "tartsuk a kapcsolatot" jellegű hozzáállásnak? Nehéz megállni, de akár én küldtem el, akár engem dobtak, az emberben kell lenni annyi tartásnak, hogy tudomásul vegye, itt a vége, és kész.
Nincs gusztustalanabb, mint az "egyszer majd újrakezdjük" vagy a "na még egy búcsúéjszaka" kezdetű alkudozásoknál. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!