Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szépség vagy ész?

Szépség vagy ész?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?

2019. jan. 5. 08:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%
Én orvos vagyok tehát annyira hülye nem lehetek, de az a helyzet, hogy az eddigi 29 évben az eszemmel kitörölhettem a seggem. A szép emberek sokkal többre tudják vinni és sokkal boldogabbak lehetnek mint az okos emberek, sokkal kevesebb energiabefektetéssel.
2019. jan. 5. 13:14
 12/13 anonim válasza:

megkérdezhetted volna azt is, hogy mákos guba, vagy okosóra, és akkor a legfelpontozottabb válasz az lenne, hogy:"mindkettő :) hiszen az embernek percre pontosan kell tudnia, hogy mikor szeretne mákos gubát enni :))"

(taps)

ha a jelenkorra értendő a kérdés, akkor a szépséget helyettesítsük inkább az értéktelen felszínességgel, az észt pedig a sunyi gógyival, és akkor stimmt

manapság mi a szép? mi köthető a fogalomhoz? gyanítom, hogy nem a vonzó báj, hanem az, hogy elkönyvelnek a férfiak egy nőt szépnek, ami annyit jelent, hogy elképzelik, hogy belenyomják a nő végbelébe a pötsüket. fúha. ez aztán az elismerés.

és az ész? hogy valaki csinál egy adócsaló vállalkozást, és megszedi magát? vagy vergődik a semmin, egy facebookos blogban, és az értelmi fogyatékos csőcselék meg azt olvassa szépirodalom helyett?

semmit nem érő fogalmakká váltak ezek a 21. században.

2019. jan. 5. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudom, hogy az "ész" mit takar. Azt tapasztalom, hogy elsősorban szorgalommal tud előrehaladni az ember, az, hogy pl ügyesen átlát dolgokat, tehetséges, csak egy kis pluszt/ könnyebbséget jelent. Szorgalmas pedig bármilyen képességű ember lehet, hiszen egy egyszerű döntés kérdése, hogy csinálod a dolgod, vagy sem.

Így inkább a szépséget, szerencsés genetikát választanám, sajnos manapság nagyban megkönnyíti az ember életét, ha ideális a külseje. Szorgalommal, csinos külsővel és biztos anyagi háttérrel a határ a csillagos ég, szerintem ez a top 3 legfontosabb dolog manapság.

2019. jan. 5. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!