Ti gondolkodtatok már az ÉNB karaktereinek MBTI típusain?
Ma úgy döntöttem, hogy megnézek egy részt belőle, és aztán egyszer csak eszembe jutott, hogy vajon ezeket lehet-e kategorizálni just for fun
Van pár, akiét meg tudtam állapítani, a többi többnyire nem elég kidolgozott. Pl szerintem Evelin egy ENFJ, Szofi eléggé ESTJ, Tamara biztosan ISFJ lenne, Bécy, Gabi és Roland ESTP-k, Bori talán ESFJ, Joe instabil fajta ESFJ, de biztosan nem T típusú (az ember felgyújt maga körül mindent mert megbántotta egy csaj, ez nem is normális), Tamás ENFJ, a legnagyobb ENFP az egészben szerintem egyértelműen Tivadar :D, a legnagyobb ESFP pedig Lali. de néha Karesz is hajaz ezekre. Lili szerintem INFP volt, Dani pedig valamilyen IS-P (F-hez közelebb áll). Teo és a fia, Bence mindketten ISTP-k, a kétkontyos zenekaros csaj nekem eléggé ISFP-s.
A többiekről fingom nincs, a lányok ESFJ-k, a fiúk ESTP-k kb. :D
Korábbi szereplők közül is emlékszem párra, pl Gréti ESTJ lehetett, Alexa ESFJ, Kristóf ESTP, Milla ENFP, Maja ESFP
Amúgy unatkoztam, ne írjatok f#szságot ha nem tetszik xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!