Azokhoz szólnék, akik hallottak az MBTI-ről, és angolul is tudnak valamennyire. (? )
Ez a teszt mennyire válik be nektek? Azt a típust hozza ki, amelyikhez tartoztok?
(A biztonság kedvéért azért belinkelem a mostanság legnépszerűbbet is, hogy lehessen viszonyítani a két eredményt egymáshoz: [link] )
Szerintem is lehetne annyit finomítani rajta, hogy pl. 4 és 8 között tetszőleges mennyiségű szót választhasson az ember. De a koncepciója tetszik, talán kevésbé "becsapható", mint az olyan tesztek, amelyek a 4 dichotómia külön-külön mérésére épülnek, meg tényleg a típusok esszenciáját igyekszik megragadni (ennyi idegen szót se használtam még egy mondatban...).
Egyedül az lepett meg kicsit, hogy a tesztek 99,9%-án magas értéket szoktam kapni az I-re, ez meg azt adta ki, hogy ENFP vagyok, bár belegondolva elképzelhetőnek tartom azt is.
Nem tudok angolul, csak a magyart csináltam meg, ééés még mindig intp vagyok. Akárhányszor csinaltam ezt a tesztet életemben, mindig az lettem, pedig már nem igazán hiszek ezekben, és próbáltam a legreálisabban sok szituációt és élethelyzetet átgondolva kitölteni.
De most majdnem fele-fele a logikus és elvi gondolkodás, ennyi változott csak. Mégiscsak van benne valami, ha 18 éves korom óta mindig intp vagyok. Most 22 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!