Nem szèp lányok! Ti irigyek vagytok a szèp nőkre?
Huszonèvesen szèp voltam.
Most se lennèk csùnya csak zabálok a magány,stressz,boldogtalanság miatt s nem áll jòl.
Gyakran nézegetem gyönyörű lányok közösségi oldalát, csak hogy még jobban fortyogjak magamban. Igen, eszméletlenül irigy vagyok rájuk. Fogalmad sincs, mennyire. Csak a kevésbé szép lányok tudják, milyen nagy érték a szépség. A gyönyörű lányok számára természetes, hogy akárhányszor tükörbe néznek, mindig egy tökéletes pofi néz vissza rájuk, és nem kell olyan dolgokkal vesződniük, hogy "ápoltság" meg "kellemes személyiség", mert szépek, ezzel pedig birtokolnak egy olyan felbecsülhetetlen értéket, amiért még csak a kisujjukat sem kellett megmozdítaniuk.
Soha senkire nem voltam még annyira irigy, mint a kiemelkedően szép lányokra.
16/L
Egyèbkènt volt,olyan időszakom,amikor boldog voltam ès rettentően tudtam szeretni mindenkit,mert arra törekedtem tiszta szìvem legyen.
Na akkor nem voltam irìgy...annyi szeretet volt szìvemben,hogy mèg a szèp lányokat is szeretni tudtam.
Főleg a bájosakat!
Azokat csodáltam!
Mièrt kell gùnyolòdni?
Az ember tönkre mehet.
Láss pèldát.
Hál Istennek a test nem èrdekel.
Vallásos vagyok.
"A testnek gondolata halál a lèlekè pedig èlet ès bèkessèg."
En inkább a kisugárzásra vagyok irìgy,nőies viselkedèsre...
Persze tudom az irìgysèg bűn.
Pròbálok nem törődni evvel ès elfogadni inkább,hogy lejárt az idom.
A belső egyensùlyra kell törekedni ès szèpsègre.
Az ige is irja,hogy a belső szèpsèg a fontos.
Nehèz...
Az irigység bűn? A lustaság és a falánkság is az. Ezek szerint napi 14 órát dolgozol és épp csak annyit eszel, amennyire a szervezetednek szüksége van, nehogy lusta vagy falánk legyél? Vagy csak az irigységet tartod olyan megvetendőnek?
Valamilyen mértékben MINDENKIBEN megvan a hét főbűn, mert ilyen az emberi természet. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!