Nem szèp lányok! Ti irigyek vagytok a szèp nőkre?
Butaság!
En ùgy tudom a szèp arc nem minden pasit vonz...
A kérdező:
"Ti irigyek vagytok a szèp nőkre?Sajnos èn most kezdek ès okos,bölcs tanácsokra számìtok
...
Butaság!
En ùgy tudom a szèp arc nem minden pasit vonz.."
Te MIRŐL BESZÉLSZ KÉDDEZŐ?
Az arc igenis számít a szépségben, nyilván nem kell modell szint, és nekem megfelel a lányok 80%-a, de akkor is. A maradék 20 % valszeg csak nem az én ízlésem.
25/F
Nyugodjatok meg csajok! Még mindig jobb nőnek lenni, mint pasinak. Ne tudjátok meg, hogy mennyivel szívbemarkolóbb fájdalom azt átélni, hogyha:
* visszautasít, mert nem vagy +180 magas, amin nem lehet változtatni
* nem tekint rád férfiként, mert nem vagy sportos, férfias alkatú széles vállakkal (utóbbin szintén nem lehet változtatni)
* nincs karakteres arcod, igéző tekintettel és jóképű ábrázattal (nem lehet változtatni)
* nincs kellő vastagságú, méretű péniszed, amire minden nő vágyik a szexben (nem lehet változtatni)
...akkor milyen sz** érzés, amikor egy átlagos szürke lány is képes téged lecserélni egy jobb "húsra"/"termékre". Mert mi bizony azok vagyunk. Ja és akkor még a belsőt és egzisztenciát nem is említettem: diploma, pénz&sárm, férfias macsóság/kisugárzás stb.
Míg ti átlagos lányként is boldog kapcsolatban lehettek, kifejezetten helyes pasikkal is, addig egy átlag alatti férfi gyakorlatilag halálra van ítélve. A nőknek sokkal fontosabb a külső, mint fordítva!
Kezeltesd magad...
Vagy sportolj vmit. Legyen már önbizalmad.
Jesszus....
Nem vagyok kimondott szépség. Viszont jól érzem magam a bőrömben és kiegyensúlyozott vagyok , így mások is ezt látják, tehát "szép" vagyok összességében.
A titok az, hogy önmagad elfogadd.
21/n
Jò,igyekszem
Csak règen nagyon szèp voltam ès nehèz feldolgozni,hogy most elhìzott,öregedő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!