Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan miért pózolnak a szakdol...

Sokan miért pózolnak a szakdolgozatukkal boldog vigyorral, mikor még közel se biztos, hogy lesz diplomájuk?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyen embert szoktam látni a facebook-on, ahol boldogan kiposztolja a szakdogáját, de ők ennyira magabiztosak saját magukban? Azt a szakdogát még meg is kell védeni, nem beszélve az államvizsgáról. Én jó esetben következő félévben fogok végezni, de ahova én járok ott úgy hallottam számtalanszor fordul elő minden államvizsgán, hogy buknak emberek és páraknak soha nem is lesz diplomájuk, mert hiába tanulták magukat betegre utolsó félévben, egy-egy tanár valami okból kipécézte az illetőt esetleg éppen ge***ős hangulata van (félrelépett a felesége, összetörték a kocsiját stb.) és már az államvizsga előtt determinálva volt, hogy úgy is meghúzzák valami mondvacsinált okból. Olyan esetről is hallottam, hogy a témavezető nem nézte át kellő figyelemmel a szakdogát és egy apró hibába belekötöttek, ami miatt plágiummal kapcsolatos eljárás indult és szerencsétlen hallgató nem is tudott róla, hogy rossz a szakdogája. Ráadásul a tételekbe is simán bele tudnak kötni, attól függően melyik tanárnak milyen érdeke van. Szóval ezek az emberek ennyire magabiztosak vagy egyszerű pózolásként fogják fel a dolgot. Én eleve addig magamnak be se köttetném a szakdogámat (emlék céljából) amíg nem tudom biztosra, hogy 100% meglesz a diplomám. A kérdésen felül arra is kíváncsi vagyok, hogy vannak-e itt bukott egyetemisták, akinek nem lett diplomája és ha igen, hogyan dolgoztátok fel lelkileg, hogy 4-5 évet tanultatok a semmiért?

2019. jan. 4. 13:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kérdésnek mi értelme? Aki a szakdolgozatával pózol, az - bármilyen meglepő - az elkészült szakdolgozatára büszke, nem a még nem létező diplomájára.
2019. jan. 4. 23:29
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

ez a vékonypéniszű rém, mindig pattog valamin, általában azon, hogy vékony a*** és folyamatosan hátrány éri őt

úgy látszik már a szakdogás fotók is bántják:D

2019. jan. 4. 23:53
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Amikor én voltam vizsgázni, akkor egyszerre két tanteremben ment a vizsga. Nagyjából 25 fő vizsgázott és kb 70% volt a bukási arány.
2019. jan. 9. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!