Otthon ünneplő családok titeket is idegesit a petárda, bomba robbantgatások vagy inkább figyelembe se veszítek?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
21/f.
2018. dec. 31. 19:42
21/32 anonim válasza:
Elég idegesítő,jó lenne ha súlyosan büntetnék az efajta huliganizmust.
22/32 anonim válasza:
#13 ha ez így lenne,akkor bizony sokan föld alatt lennénk már, nem gondolod?
23/32 anonim válasza:
Fél tíz körül a kisvárosi szefókat elhallgatva nehéz nem figyelembe venni egy ég felé mutató kétévessel felszerelkezve. Kívánok nekik sikamlós dolgokat igen. A rosszabbik felén, bizony.
24/32 anonim válasza:
Azt hittem ezt a kérdést valami nyugger írta ki, nem egy 21 éves kölök. Ráadásul vadgepárd névvel.
Amúgy egy napot ki lehet bírni, ha nyugdíjas vagy, ha 21 éves nyugdíjas. Az állatokat viszont tényleg sajnálom, nekik nem olyan jó ez.
25/32 anonim válasza:
Én utálom. Kiskoromtól kezdve. De leginkább az zavar, hogy nyomják órák óta a panelrengetegben a tüzijátékot és azt a b$szott hangos petárdát. A benyugtatózott, leszedált, néha még így is ugató remegő kutyánk tiszta boldog, és 10 perce az óriási robbanásra felüvöltő megrémült 13 hónapos gyerekeim is tuti boldogok. Dühös vagyok és megszakad a szívem értük. "Csupán" ezért uavar ez az egész. És igen, mondhat bárki bármit, fosom le, ilyenkor gyűlölöm az embereket. Az emberek itt nem tudnak ünnepelni, csak vandálkodni. Holnaptól meg ne halljam hogy nincs píz' az itteniektől...
26/32 anonim válasza:
#25 megértelek, bár én az év többi napján is ugyanúgy gyűlölöm az embereket :D babáidat sajnálom. :(
27/32 anonim válasza:
Engem igazabol nem zavar, de ertetlenul allok a jelenseg elott. Meg nem sikerult rajonnom, hogy mit elvezhetnek az emberek a durrogtatasban.
28/32 anonim válasza:
Most komolyan, 1 nap? Nálatok nincs fél decemberben meg januárban egy csomó random durrogtatás? Meg az év többi részében, pl. amikor Lakatos Ödönke sikeresen elballagta az óvodát és megüli a klán az ünnepet gatyarészegen, alig párszor összebalhézva...
29/32 anonim válasza:
Menjetek fel pl az Állatmentő Liga fb oldalára és nézzétek meg az ostoba emberek áldozatait... Aztán petárdázzatok vígan jövőre is.
30/32 anonim válasza:
A tűzijáték tetszik, bár azt is lehet ész nélkül használni, egy ismerősömnek újév hajnalán égett le a háza teteje egy random idióta jóvoltából (ráadásul pont a tetőtérben laktak). A petárdától félek, amióta négyévesen a talpam alatt robbant fel egy.
Tegnap a fél estét otthon töltöttük. Szerencsére nagyon csendes környéken lakunk, így a kutyánk sem őrült meg a lövöldözés hangjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!