Miért tiltották be a vetőset meg a petárdát?
A másikat nem ismerem, de a petárdát nagyon is. És nem arról van szó, hogy kevésbé veszélyes lenne, mint a másikak, de sok hülye barom kisgyerek, azzal szórakozott sok helyen tök részegen emberek közt, hogy dobálták minden irányban, meg meggyújtották, kezükbe maradt, aztán jöttek a balesetek. A petárda egy olcsó dolog volt, amivel sok hülye jót játszott, a saját vagy a mások kárára.
Én örülök, hogy betiltották, bár azt látom, hogy még a mai napig simán be lehet szerezni.
Én is voltam annak idején szilveszteri buliba, amikor még legális volt a petárda, és kaptam én is a lábam mellé a részeg hülye gyerekek miatt petárdát. Hát, köszi.
Nem játék, mert igen is balesetveszélyes volt és sokan nem használták a szerint és ez volt a baj!
És nem hinnéd, hogy annyi baleset volt? Szerintem anno nem volt olyan újévi híradó, ahol legalább 10 petárdabalesetről ne számoltak volna be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!