Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiatalok, ti nem fáztok?

Fiatalok, ti nem fáztok?

Figyelt kérdés

Néhány hete a reggeli mínuszokban csak elképedve bámultam, hogy ilyen 16-18 éves forma srácok vékony pulcsikban és felette kicipzározott, könnyű bőrdzsekikben dumálnak a buszmegállóban, és azt veszem észre hogy ez ebben a korosztályban már szinte divatosnak számít, mert már alig látni tizenéveseket vastag pulcsiban, sapkában, sálban és nagy kabátban, még a legnagyobb fagyban sem.

Persze, felőlem mindenki azt hord, amit akar, csak az érdekel, hogy hogy bírjátok így a hideget? Szeretném megérteni, hogy egyáltalán mi a jó ebben nektek? Én még télikabátban is remegek a téli reggeleken... 39/N.

2018. dec. 31. 10:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*az előbbieket utánozva
2018. dec. 31. 11:21
 12/18 anonim ***** válasza:
17 éves fiú vagyok. Én sem értem, hogy a többiek hogyan bírják így a hideget. :D Rajtam mindig van meleg pulcsi, téli kabát, sapka, sál, kesztyű és rohadtul fázok mindezek ellenére. Pedig nem vagyok vékony, átlagos testalkatom van és sportolok is, hetente 3-szor kosár.
2018. dec. 31. 11:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Nagyon jól bírom a hideget, a bepunnyadt meleg teremből kijönni hogy a hideg szellő felebresszen nagyon jó érzés.
2018. dec. 31. 12:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Én inkább a hőséget nem bírom. Télen simán el vagyok. Sapkát, kesztyűt, sálat nem hordok 12 éves korom óta.
2018. dec. 31. 18:29
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Én 20/L vagyok 176 cm magas 57 kg. Mozgok is, mégis fázom. Szeptember végén október elején volt egy erős lehülés,

[link] kabátban voltam még főiskolában előadásokon is, mozgás nélkül nyugalmi helyzetben még jobban fáztam.

2019. jan. 1. 10:03
 16/18 anonim válasza:
48%
Én sem nagyon bírom értelmezni ezeket (főleg mikor a kora reggeli fagyban még a hó is szállingózik), előfordul hogy még én érzem magam furcsán, mert normálisan fel vagyok öltözve. Én olyan 7 fok alatt már fel szoktam venni a vastag télikabátot, ha csak egy pólót veszek is alá. Hidegben pont leszarom a divatot. Ha fagy akkor vastag pulcsi, kesztyű, sapka, meg egy kényelmes, hosszú pufikabát, a sálakat nem szeretem, de ha nagyon fúj a szél egy vékonyabbat felveszek, és arra húzom rá a kabátot. Talán a télen még csak ketten nem voltunk betegek, mert természetesen a osztály több mint fele nálunk is így járkál, de persze mikor visszajönnek egy hét után akkor ugyanígy vannak öltözve, kb sehogy. Nem hiszem hogy ők ezt éveznék, dehát mindent megér hogy divatosak legyenek.
2019. jan. 2. 19:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért olyan "probléma" ez. Régen az iskolás gyerekek télen is rövidnadrágot hordtak, aki pedig szegény volt, még cipőre se biztosan futotta.
2019. jan. 26. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Nekem meg mindenki beszólogat csak azért, mert nem vagyok fázós és nem is leszek beteg a hidegtől.

A mai emberek többsége elkényeztetett, hisztis, beteges.

Elkorcsosult a világ.

2021. febr. 14. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!