Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van aki otthon lesz szilveszte...

Van aki otthon lesz szilveszterkor, nem megy sehova?

Figyelt kérdés

Nem sajnáljátok, hogy amikor mindenki bulizik, otthon lesztek?

(Én is otthon leszek, de én nem sajnálom, mert lett volna alkalmam haverokkal bulizni de nem megyek.)

2018. dec. 30. 18:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én is itthon leszek a családdal, bár egy-két ember hívott közös szilveszterezésre, de valamiért nincs kedvem velük lenni. Igazából senkivel, mert ilyenkor mindig "bedepizek".

Maradok itthon, tanulok, edzek, talán fent maradok éjfélig és koccintok a szülőkkel, aztán alvás, és ha még az elsejét is megúszom köszöntések nélkül, akkor utána már jobban leszek.

2018. dec. 30. 19:34
 12/19 anonim ***** válasza:
En is itthon leszek. Engem a kutya se hiv sehova. Mondjuk lereszegedni nem is akarnek de valami kulturalt helyre lehet elmennek ha lennenek barataim.
2018. dec. 30. 19:54
 13/19 anonim ***** válasza:
1, Èn; 2, Nincs mit sajnálnom, mert nincsnek barátaim.
2018. dec. 30. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Itthon fogunk aludni férjemmel. Nekünk ez pont olyan nap mint a többi. Nem fogjuk a nehezen összekapart pihenést egy nap alatt taccsra vágni és hulla fáradtan kezdeni az évet.
2018. dec. 30. 20:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Soha nem buliztam még, se szilveszterkor, se máskor. Nem bánom, ha akarnék menni, mennék.
2018. dec. 30. 20:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi általában barátokkal szoktunk valamelyikünknél filmezni, enni stb., de idén itthon maradok. Igazából nincsen hozzá kedvem és most fáradt is vagyok, sok dolgom van, úgyhogy inkább pihenek és közben azért tanulok is, mert hamarosan vizsgázom.
2018. dec. 30. 22:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is itthon leszek családdal, hívtak bulizni, de semmi kedvem, úgyhogy lemondtam. Társasozunk, zenét hallgatunk, filmezünk, valszeg ez a program, és nekem ez most ezerszer vonzóbb, mint egy heringparti, ahová a haverok mennek. Legalább a kisöcsém sem unatkozik majd, ő még egy darabig nem jár el bulizni. :) 20/f
2018. dec. 31. 12:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is otthon maradok, leginkább azért, mert 04.-én van a legnehezebb vizsgám. De igazából kedvem sincs oda menni ahova hívtak, mert messze van, onnan meg másnap hazajönni egy másik történet lenne. Kicsit sajnálom, mert szeretem társaságban ünnepelni az új évet, de ez most így alakult, vizsgák után is lesz idő bulizásra :-)
2018. dec. 31. 15:09
 19/19 anonim válasza:
Én igen, sajnos nagyon szeretném, ha nem így lenne, mert eddig is többnyire hasonlóan telt minden évben, és most már van barátom is, de sajnos közbejöttek olyan dolgok, amik miatt idén nem tudunk együtt ünnepelni.
2018. dec. 31. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!