Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az normális, ha nem tűröm...

Az normális, ha nem tűröm pasim elszellentse magát előttem?

Figyelt kérdés

2018. dec. 28. 19:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi az amit nem tűrsz. Ha mondjuk a pasid viccesnek gondolja hogy időnként direkt az orrod alá durrant, ezen érthető ha kiakadsz. Viszont hogy szimplán soha el ne merészeljen ereszteni egyet a közeledben, az elég irreális elvárás, lévén az emberi emésztés természetes melléktermékéről van szó, amit nem lehet 100%ban kontrollálni.
2018. dec. 28. 19:59
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Mióta vagytok együtt?
2018. dec. 28. 20:02
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem normális. Persze véletlenül biztos kicsúszik néha, de ha a párok már direkt finganak egymás orra alá ott baj van. Azt jelenti hogy igényteken mind a két fél, és azt gondolják megtehetnek ilyen kiábrándító dolgokat, mert úgysem kívánják már egymást.

Szóval szerintem nem is kell tűrni mert ott hal meg a kapcsolat..

2018. dec. 28. 20:07
 14/20 A kérdező kommentje:

Igaz!

Ha jobban belegondolok az embernek sokszor mèg,arra se nincs ideje,hogy kirohanjon toalettre :D

Hm.

Lehet elnèzőbb leszek...

2018. dec. 28. 20:10
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy nekem saját szülőm ilyen igénytelen.

Nem csak a fingás miatt mondom, az csak egy zavaró apróság.

Felkelek, már azt hallom, hogy rotyogósat fingik vagy böfög, vagy épp a taknyát turházza. Vagy épp tv-zek, eszek, simán oda durrant maga alá. Értem én, hogy ő háza, otthon van. De kicsit moderálhatná magát.

2018. dec. 28. 20:13
 16/20 anonim ***** válasza:
60%
Pacs a kèrdezővel, igaza van. Menjen a wc-re ès ott rendezze le magát.
2018. dec. 28. 20:31
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
Már nem azért, de szerintem kicsit fura, hogy a 9-es kommentjén elvileg olyan jót nevettél, de közbe még te tartod alpárinak a barátodat, mert nem köt görcsöt a beleire..
2018. dec. 28. 20:40
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
Mi is elengedünk néha egyet és nevetünk rajta, főleg, ha játékosan birkózunk na akkor extra vicces tud lenni :) Nincs ebben semmi rossz, amíg nem kóros, és rendszeres, mert ott nem is az én orrom miatt, hanem az ő emésztése aggasztana.
2018. dec. 28. 21:03
 19/20 anonim ***** válasza:
80%

Ha az nem zavar, hogy lakótársam pukkant egyet (ami miért is zavarna? Elvégre, otthon van), akkor a páromé miért érdekelne? Nem azért csinálja, mert engem akar bosszantani, azért csinálja, mert emberből van.

Én meg gátlásos vagyok, nem tudok mások jelenlétében fingani, így a barátoméban se. Ezért 100%, hogy éjjel, mikor nekisimulva alszok, telefingom a takarót... Ő se szólt még ezért :)

2018. dec. 28. 22:17
 20/20 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ!

Sokat tanùltam :D :D

2018. dec. 29. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!