Szerintem normális. Persze véletlenül biztos kicsúszik néha, de ha a párok már direkt finganak egymás orra alá ott baj van. Azt jelenti hogy igényteken mind a két fél, és azt gondolják megtehetnek ilyen kiábrándító dolgokat, mert úgysem kívánják már egymást.
Szóval szerintem nem is kell tűrni mert ott hal meg a kapcsolat..
Igaz!
Ha jobban belegondolok az embernek sokszor mèg,arra se nincs ideje,hogy kirohanjon toalettre :D
Hm.
Lehet elnèzőbb leszek...
Amúgy nekem saját szülőm ilyen igénytelen.
Nem csak a fingás miatt mondom, az csak egy zavaró apróság.
Felkelek, már azt hallom, hogy rotyogósat fingik vagy böfög, vagy épp a taknyát turházza. Vagy épp tv-zek, eszek, simán oda durrant maga alá. Értem én, hogy ő háza, otthon van. De kicsit moderálhatná magát.
Ha az nem zavar, hogy lakótársam pukkant egyet (ami miért is zavarna? Elvégre, otthon van), akkor a páromé miért érdekelne? Nem azért csinálja, mert engem akar bosszantani, azért csinálja, mert emberből van.
Én meg gátlásos vagyok, nem tudok mások jelenlétében fingani, így a barátoméban se. Ezért 100%, hogy éjjel, mikor nekisimulva alszok, telefingom a takarót... Ő se szólt még ezért :)
Mindenkinek köszönöm a választ!
Sokat tanùltam :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!