Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, ha öregnek érzem...

Normális, ha öregnek érzem magam 25 évesen?

Figyelt kérdés

Eddig is voltak ilyen érzéseim már egészen kiskoromtól, de most, hogy betöltöttem a 25-öt, már rendesen olyan, mintha tényleg átléptem volna egy határvonalat, és már nem vagyok "lány" vagy épp "fiatal nő".

Külsőre persze még nem látszik, ugyanúgy elkérik a személyim, akárhová megyek, a környezetem szerint is maximum 20-nak nézek ki.

Viszont folyton olyan gondolatok járnak a fejemben, hogy innen már csak lefelé, még egy-két év, és kezdődnek a ráncok meg az első ősz hajszálak, plusz kilók odafigyelés mellett is...

Meg ugye sokaktól hallani, hogy legkésőbb 30 évesen már ideje rövid frizurát vágatni, pláne, ha az ember lánya már férjezett is.

Nagyon szeretem a hajam (hétközépig ér), nem tudom elképzelni, hogy 5 év múlva hirtelen rövid legyen, mert 30 felett úgy illik.

Illetve itt az oldalon is sokat olvasni, 25 felett az ember lánya lehúzhatja a rolót, lassanként akik eddig megfordultak utána, majd inkább elfordulni fognak, ha meglátják.

Emiatt néha már költeni sincs kedvem magamra, se ruhát, se sminket, se semmit nem veszek olyan szívesen, mert már minek.

(Én is tisztában vagyok vele, hogy a hiúság rossz tulajdonság)

2018. dec. 28. 11:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jóeg,ne haragudj de sokkot kaptam ennyi hülyeségtől.

26 vagyok, mégis fiatalnak érzem magam. Van egy jó irodai állásom, ahol kb mindenki 30 körüli,ugyanúgy jó kedvű mindenki,eljárnak iszogatni,néha néha bulizni is, mindenki divatosan öltözködik,jól néz ki, SENKINEK nincs rövid haja,ugyanúgy mindenki után megfordulnak a pasik,senki se 100 kiló.

Szerinrem a depresszió beszél belőled..ennyi hülyeséget..

26N

2021. okt. 5. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!