Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek is jó lenne ha örökké...

Nektek is jó lenne ha örökké tartana a karàcsony?

Figyelt kérdés
Olyan kàr hogy vége lett ilyen gyorsan. Sok kaja meg minden, tejjel mézel folyó kànaàn. Nem kell csinalni semmit csak fàt behozni es ennyi. Nem akarok visszaterni ebbe a szr életbe.

2018. dec. 27. 08:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Én sem.. Szívem megszakad. :((( Vissza a x*r,unalmas hétköznapokba...
2018. dec. 27. 08:49
 2/15 anonim ***** válasza:
28%
Én örülök hogy vége. Letudva a kötelező körök, rokon látogatás. A kaja az egyedüli ami jó. De hasznosabban is el tudtam volna tölteni ezt a 3-4 napot.
2018. dec. 27. 09:01
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Úristen, dehogy. Nyomaszt a sok ember, az egyszerre beszélés, a kanálcsörgés, gyerekvisítás, társasjátékozás, Ödönke szavalásának/éneklésének/táncolásának/furulyázásának meghallgatása, meg az ötféle kaja szagának, a parfümnek és hajlakkszagnak a kumulálódása, a villódzó karácsonyfa égősortól pedig epilepsziás rohamot kapok.
2018. dec. 27. 09:07
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
a-aa, kössz elég..én most komplett ki is hagytam volna..szeretem a munkámat
2018. dec. 27. 09:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha örökké tartana vagy gyakrabban lenne, elveszne a varázsa meg az ünnepi hangulat. Így jó. 1x egy évben.
2018. dec. 27. 09:30
 6/15 anonim ***** válasza:
51%
Majd ha neked kell megfőzni a karacsonyi menüt, háromféle sütit sütni, közben mosogatni, miközben két gyerek rohangál körülötted, azomat is szórakoztatnk, az ajándékokat neked kell beszerezni, és a jutalom a végén kb. 20 perc evés a családdal, akkor majd másképp gondolod. Addig, míg anyádékkal élsz, és ezeket alád tolják, könnyű siránkozni, hogy miért van vége. Nem magamból indulok ki, mert gyerekünk sincs még, de azért ez az átlag. Ha pasi vagy, és a párod, nejed kb. az anyád szerepét tölti be, az meg egyszerűen szánalmas.
2018. dec. 27. 09:31
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
én nem szeretem a karácsonyt, várom, hogy minél hamarabb lemenjen
2018. dec. 27. 09:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Pedig jobb dolgozni, ténykedni, mint nihilkedni.
2018. dec. 27. 10:16
 9/15 anonim ***** válasza:
29%
Elnézésedet kérjük egyébként, hogy szeretjük a karácsonyt és jól érezzük magunkat, te vagy az a tipikus magyar ember aki utálja ha a másik boldog. :D
2018. dec. 27. 10:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom hogy vége lett, jó volt
2018. dec. 27. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!