Miért hülyülnek meg az emberek karácsonykor?
Emberek akik csak azért mert karácsony van több kaját készitenek mint az év hátralevő részében összesen, akik úgy kitakaritják a házukat, hogy az olyan mintha senki nem élne benne, de az év hátralévő részében sz.arnak bele, hogy kosz van, emberek akik végigcsinálják ezt a sok unalmas pofavizitet csak, hogy ingyen piálhassanak.
Mi a f.asz történik karácsonykor hogy mindenki meghülyül???
Miért nem lehet csak normálisan megünnepelni, örülni egymásnak és kész?
pont most dumáltuk meg a húgommal, hogy mekkora mázli, hogy nálunk ilyen sosem volt, nincs és nem is lesz..se fa, se karis menü, semmi, még ajándékozás sincs
nagyobb kupi van a szobámban mint egy random évközi napon..zabálni sem szoktunk..mi csak összejárunk a tesókkal, unokatesókkal
és ne gondolj valótlant, pont luxus szinten megtehetnénk, de minek?
25F
Irigyellek.
Én hülyékkel vagyok körülvéve sajnos.
Részben értem a problémádat, azonban:
1, Ebben az időszakban van talán az embereknek több szabadidejük, így pl.: tudnak takarítani is;
2, A fölösleges fullsok kajával egyetértek;
3, A pofavizittel megint egyetértek, de szerencsére nem mindenki ezért megy a másikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!