Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te engednéd, hogy levágják...

Te engednéd, hogy levágják egy testrészedet, ha jobbat kapnál cserébe?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy találkozunk egy nálunk sokkal fejlettebb civilizációval. Náluk bevett szokás, hogy bionikus testrészeket használnak és nekünk is felkínálják ezt a lehetőséget.

Tehát lefekszel a műtőbe, elaltatnak és pár óra múlva mondjuk egy sokkal erősebb, gyorsabb, kitartóbb lábbal ébredsz.

Az új testrészt ránézésre nem lehet megkülönböztetni a régitől, minden tekintetben jobb, mint az eredeti és a műtét sem fáj.

2018. dec. 26. 22:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A foldonkivulieknek nem lenne erdekuk ezt muvelni az emberekel igy is eleg hulyek mar azok igy is. meg ha mindenki kap szupererot az ugy nem valami jo. Ha csak en kapnek egyedul abba lehet belemennék.
2018. dec. 27. 08:36
 12/16 nemaRendőrség ***** válasza:

Nem.

Az út az érdekes nem a cél. Folyamatosan fejlesztem a testem, magamtól fogom elérni azt amit el lehet.

Főleg mivel ugyanúgy néznék ki.

2018. dec. 27. 09:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze, {22-&G]÷], odafekszek a műtőasztalra. Nem, ugyan, már vagy egy hete ismerjük egymást, hogyne bíznék bennetek? A nekünk ajándékozott, 4 dimenziósra átalakított kiskutya is meglett, amikor az agykontroll-implantátumotokkal kiszedtétek a térbugyorból, szerintem ez minden kételyt eloszlat a jóindulatotok felől. Leccagó, csináljátok csak!
2018. dec. 27. 10:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha rutinbeavatkozás lenne, és garantálnák, hogy ha nem sikerül, sem maradok testrész nélkül, belemennék. De nem minden testrészemnél. Fogaimat mint a huzat, cseréltetném, a karjaimat is (sok fogyás után lóg rajta a bőr).
2018. dec. 27. 14:29
 15/16 Metionin ***** válasza:
Egy látásjavító műtétben benne lennék, sajnos rövidlátó vagyok. A többit csak ha az adott testrész már nem működik.
2018. dec. 27. 20:34
 16/16 anonim ***** válasza:

A "semmi esetre se tegyenek semmi idegent a testembe!!!" csapatnak: akkor gondolom műfogatok sem lesz, amikor kihullanak a rendes fogaitok...

Ha valami hasznos, akkor hasznos. Ilyen esetben szerintem teljesen felesleges a valódi testhez ragaszkodni, hiszen miért utasítanál el valamit, ami hozzá adna az életedhez pusztán azért, mert az nem természetes?

Na mindegy, kinek mit enged meg az értékrendje... :D

Meg aztán nem mintha valaha is megtörténhetne a valóságban valami ilyesmi.

2018. dec. 27. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!