Te engednéd, hogy levágják egy testrészedet, ha jobbat kapnál cserébe?
Tegyük fel, hogy találkozunk egy nálunk sokkal fejlettebb civilizációval. Náluk bevett szokás, hogy bionikus testrészeket használnak és nekünk is felkínálják ezt a lehetőséget.
Tehát lefekszel a műtőbe, elaltatnak és pár óra múlva mondjuk egy sokkal erősebb, gyorsabb, kitartóbb lábbal ébredsz.
Az új testrészt ránézésre nem lehet megkülönböztetni a régitől, minden tekintetben jobb, mint az eredeti és a műtét sem fáj.
Nem.
Az út az érdekes nem a cél. Folyamatosan fejlesztem a testem, magamtól fogom elérni azt amit el lehet.
Főleg mivel ugyanúgy néznék ki.
A "semmi esetre se tegyenek semmi idegent a testembe!!!" csapatnak: akkor gondolom műfogatok sem lesz, amikor kihullanak a rendes fogaitok...
Ha valami hasznos, akkor hasznos. Ilyen esetben szerintem teljesen felesleges a valódi testhez ragaszkodni, hiszen miért utasítanál el valamit, ami hozzá adna az életedhez pusztán azért, mert az nem természetes?
Na mindegy, kinek mit enged meg az értékrendje... :D
Meg aztán nem mintha valaha is megtörténhetne a valóságban valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!