Miért ilyenek az emberek?
Arról van szó, hogy nem tudják értékelni a kedvességem :(
Ha segítek valakin pl elesik, elhagy valamit, rögtön azzal jön, hogy megszeretném ütni, lopni tőle stb
Én egész eddig abban a hitben éltem, ha kedvességét adsz, ugyan azt kapod vissza :) (ennyire naív lennék?)
Régebben nagyon sokat piszkáltak, de egyszerűen én nem voltam képes ugyanazt tenni velük :( mert egyszerűen...nincs olyan akinek tetszene mindaz!
Eltelt 9 év semmit sem változtam, de úgy érzem, hogy nem haladok jóirányba..csak a kihasználást és a megszégyenítést kapom vissza :(
Annyira nehéz egy negatív világban, pozitívnak lenni :(
Akármi kedves dolgot teszek a másikkal, csak a rosszat kapom vissza, akkor mi értelme a jószívűségnek?
-Egy barátnőmnek kölcsön adtam egy pólót,5 hónap után sem kaptam vissza :( mindig azzal hitegetett, hogy majd holnap stb
- pénzt adtam kölcsön, segítettem neki, de ő jóformán nem is keres, hogy megkérdezze élek e vagy halok:(
Ugyanez a helyzet a keresztyénekkel is, ennyire fertőző lenne a negatívitás ?
A kedvességgel és a jószívűséggel haladhatok előre az életben:( ?
Mi a véleményetek?
~bocsánat, nagyon kusza amiket írtam, de muszájnak éreztem, hogy kiírjam magamból :)~
19 L
Sajnos vannak emberek akik nem törődnek a kedvességel. Én próbálok mindenkivel kedves lenni/kedveskedni és vannnak olyanok akik jól veszik a kedvességemet, hálásak és akkor mindig elkap a boldogság, hogy öröm segíteni másokon. Van egy ilyen mondás is hogy: Mindent vissza kapsz, ha jót adsz, ha rossat adsz. A bánat, s öröm, egyszer mind visszajön. Én erre szoktam gondolni
Azért ez szerintem nem minden keresztényre igaz :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!