Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik fajta fiú van többségben?

Melyik fajta fiú van többségben?

Figyelt kérdés
Az, aki már korán barátnőt szerez, csúnyán beszél, rossz tanuló, tipikus rosszfiú vagy az, aki illedelmes, jófiú, de nem stréber?

2018. dec. 24. 08:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
Mindkét fajta elkel előbb-utóbb. Nekem például az alfahímek az eseteim, mégis egy tipikus jófiúba vagyok régóta belezúgva.
2018. dec. 24. 11:04
 12/15 A kérdező kommentje:

10#😊

Értem. Szerintem ez olyan is-is. Mármint, hogy milyen fiú voltál. De köszi.

2018. dec. 24. 11:31
 13/15 anonim ***** válasza:

"Mindkét fajta elkel előbb-utóbb... "

Ilyet is csak egy nő tud írni akinek halvány fogalma sincs a magányról.

2018. dec. 24. 12:52
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
#13: Ne mondd, hogy te eddig még csak jóképű, gazdag, nagypofájú férfiakat láttál párkapcsolatban, mert képen röhöglek. Az átlag férfi nem ilyen, és az átlag férfiaknak is van nője és gyerekei.
2018. dec. 24. 14:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Drága hölgyem, az a k..va nagy helyzet, hogy te ezt a szituációt bőven kívülről szemléled én viszont benne élek.

Az átlag alfahím 15-16 évesen megkeféli az első nőjét direkt a kefélés szót használtam, mert ezt nem nevezném szeretkezésnek, aztán megunja, vagy a nő unja meg a srác hülyeségeit, aztán jön az újabb, majd az újabb, majd az újabb...

Aztán ott van az illedelmes hülyegyerek, aki elhitte azt a sok maszlagot, hogy a nőkkel szemben lovagiasnak kell lenni stb. hogy a sikerhez tanulni kell és társai. Neki vagy mázlija van, és találkozik egy olyan lánnyal akinek nem az a lényeg, hogy a férfinak mekkora az egoja vagy egyedül marad. A barátaim többsége engem is beleértve jófiú habár én nem szeretm ezt a kifejezést. Mindenki nehezen talál magának társat.

Iszonyatosan dühítő, és képmutató, amikor egy nő csak úgy félválról odaböfög ilyeneket, hogy mind a kettő elkel előbb-utóbb. Rohadtul nem mindegy, hogy az embernek mikor lesz társa, rohadtul nem mindegy, hogy az ember mennyi időt tölt magányban, és az is rohadtul nem mindegy, hogy mennyi sikerélmény éri az ismerkedésben. Ugyanis hatalmas sebeket lehet szerezni, amik nagyon nehezen gyógyulnak be.

2018. dec. 25. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!