Melyik fajta fiú van többségben?
Szerintem erről még nem készült statisztikai felmérés.
A válaszadók pedig csak az alapján fognak dönteni egyik vagy másik "fajta" mellett, hogy az ő környezetükben mit tapasztalnak. Mást fog mondani egy budapesti közepiskolás és mást egy Bécsben tanuló egyetemista.
Mindegyikből van mindenhol. Ezt nem lehet konkrétan felmérni és ahogy az első válaszóló írta ez függ helytől. Vidéken nem biztos hogy annyi van mint mondjuk pesten.
Az én környezetemből kiindulva nagy aránnyal győz az első eset, de a legtöbb barátom,amilyen én is vagyok a második kategóriába tartozunk.
ma 09:42
A nők úgy is a rosszfiúkat válasszák,mert állitólag a jó fiú unalmasak..
4es. Akkor legyél rosszfiú és csajozz :D
Magyarázd meg nekem, hogy én miért tudok becsajozni? Jó fiú vagyok. Az alkohol mellett és cigi illetve a menő cuccok nélkül is megy a csajozás.
Meg manapság mit jelent rossznak lenni?
ma 09:49
legyél rosszfiú és csajozz :D
Rosszfiúnak születni kell ez nem igy müködik.
Az én környezetemben a "rosszfiúk" vannak többen vagyis próbálnak azok lenni.
Bárcsak a második opcióból lenne több.
Jófej voltam és illedelmes. Ez nem jelenti azt, hogy nem jártam buliba vagy ne ittam volna néha pár sört. De pl káromkodni nem káromkodtam.
Na de ennek már 10 éve. Azóta már saját családom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!