Jó ötlet szakítás után még hetekig együtt maradni? Vagy ez megnehezíti a szakítást?
Talán így az eddig fel nem tett kétdéseket is van lehetőség megbeszélni és a ki nem mondott szavakat végre kimondani, talán így egyszerűbb lesz túllépni?
36 éves nő vagyok, 14 évig éltünk együtt, harmóniában,ugyanazokat szerettük, ugyanazokat csináltuk stb. az utóbbi pár hónapban mondogatta, hogy nagyon egyhangú minden, túl szűrkék a hétköznapok stb. Éreztem, hogy van valakije, így megnéztem a telefonját és megtaláltam az üzeneteket...összeomlott bennem minden, ott abban a pillanatban meghaltam végleg. Teljesen a padlón vagyok, gyerekünk nincs, de néhány hétig együtt maradunk, amíg elrendezünk mindent. Közben végtelenül kedves, reggelit hoz nekem, gondoskodik rólam. Szerintetek csak a lelkiismeretét szeretné megnyugtatni? Azt is mondta, hogy lehet, hogy nem is lesz semmi ezzel a lánnyal.
Teljesen egyedül vagyok, a családom külföldön, a legjobb barátnőm szintén. Lenne kedve valakinek beszélgetni/írogatni? Esetleg valaki, aki hasonló cipőben jár...lelki támaszt nyújthatnánk egymásnak.
7es vagyok.
Akkor meg tedd a következőt: fektesd két vállra, adj ultimátumot (magadnak is)
Akkor most leülünk, megbeszéljük, mit akarunk, ha mindketten úgy látjuk, hogy van esély rendbehozni a kapcsolatunkat, akkor megtesszük. Másik nővel kapcsolat megszakít, beszélgetések, érzések, igények, hiányok stb feltárása, az ünnepek alatt idő is lesz bőven, de akkor dolgozni kell a kapcsolaton és megpróbálni helyrehozni.
Másik verzió: ha eldöndtitek hogy vége, akkor legyen vége, de akkor nincs korizgatás meg reggelizgetés.
Hmm, néhány hétig együtt kell, hogy maradjatok? Ez ebben az esetben pokli lehet.
Találkoztak is a lánnyal, vagy csak üzeneteztek? Mert a kettő egész más... Ha nem találkoztak egymással akkor az nem is ad elegendő okot a szakításra...
Én alapban úgy vagyok, hogy nem láncolhatunk magunkhoz valakit egy életre... Szóval, ha valaminek vége kell, hogy legyen, akkor legyen vége...
Hmm, gondold meg azért, csak egy csók volt...
Tudom, hogy nem egy kellemes érzés, de azért gondolj bele, 14 éve vagytok együtt... :)
Szerintem ha csak csók volt, akkor nem éri meg még szakítani vele... Adj neki egy esélyt... Igyekszik jóvátenni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!