Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért szeretik...

Az emberek miért szeretik hangoztatni azt a bullshit szöveget, hogy "nincs tökéletes ember"?

Figyelt kérdés

De, vannak tökéletes emberek és a hétköznapokból is fel tudnék jó sokat sorolni, akik külsőre/egzisztenciára tökéletesek, belsőleg is kiegyensúlyozottak (most nem az erkölcsi normákra értve, hanem a lelkiállapotra). Kapásból itt van néhány híresség, akiknek szerintem játék, orgia és élvezet az egész élet:

* Stollár Fanni: sikeres fiatal ismert teniszező

[link]

* Yanet Garcia: tökéletes testű genetikai csoda

[link]

* Palvin Barbi a pasijával

[link]

* Két világhírű, kőgazdag, jóképű és álomtestű top férfi modell:

[link]

[link]

2018. dec. 22. 16:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
hepa c
2018. dec. 22. 17:00
 12/29 anonim ***** válasza:
Franctudja. Lehet hogy kisebbségi komplexusa van és baromira kibírhatatlan a személyisége
2018. dec. 22. 17:02
 13/29 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, Te most magyar ember vagy? Vagy mit szeretnél kifejezni?

Nagyon stupid vagy, ha azt hiszed, hogy az Engilsh alapfokú elsajátítása miatt majd nagyobb tiszteletet kapsz és menőbb leszel.

2018. dec. 22. 17:06
 14/29 anonim ***** válasza:

magamutogató viselkedés-> feltűnési viszketegségük van, valószínűleg lájk függőségük is

ha nem kapnak elég lájkot, akkor majd depisek esznek, önértékelési probléma, bulimia, utána jön a drog, szex, idegösszeomlás, nemi betegségek, drogtúladagolás, halál....

2018. dec. 22. 17:08
 15/29 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy bipo (jó ez nem, mert a teljesítményében látszana), aspergeres, szociopata. Mégis honnan tudod megítélni egy képről?

Elárulom neked, hogy a nehéz körülmények nem feltétlen okozói a mentális betegségeknek. Elkerülő, depressziós, szorongó, pánikrohamos, ADHD-s vagyok oszt lóf.sz trauma ért az életben ami nem a betegségekhez kapcsolódik. Kívülrő mi látszik? Annyi, hogy introvertált vagyok, és nem a nagyon befeléforduló értelemben.

2018. dec. 22. 17:11
 16/29 anonim ***** válasza:

Lakva ismerszik meg a másik. Ezeknek az embereknek a szülei, testvérei akikkel együtt laktak, amíg felnőttek, nyilván tisztában vannak a negatív tulajdonságaikkal is ezeknek a "tökéletes" embereknek, akiket linkeltél.

A párjuk, ha van, volt, olyan pár, akikkel egy fedél alatt éltek, szintén. Biztosan tudna mondani róluk egy s mást, amiről, ha tudnánk, látnánk, hogy valóban ők sem tökéletesek.

2018. dec. 22. 17:20
 17/29 anonim ***** válasza:
Hagyjátok rá. Ez a szerencsétlen naponta írja ki a hasonló kérdéseket. Nem képes túltenni magát azon hogy ő ronda és csóró. Ezért minden sikert a külsőségekkel és pénzzel azonosít.
2018. dec. 22. 17:27
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Embere válogatja, kinek mi a tökéletes.

Fura, hogy ilyen Palvin Barbi-félék lájkfüggő (vélhetően) sekélyes emberek jutnak eszedbe a tökéletességről. Én előbb említeném Niels Bohrt, Gandhit, Lao-cét, Hawkingot, Einsteint...

2018. dec. 22. 17:36
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nincs tökéletes ember, ugyanis a szépség, az okosság, a tehetség és még nagyon sok minden más is relatív fogalmak. Szerinted pl. Stollár Fanni maga a tökély, szerintem viszont csúnya.
2018. dec. 22. 17:46
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre pedig mindenkinek más tetszik. Szerintem nem is olyan szép emberek azok, akiket linkeltél.

A teniszezőnő elég fura a fekete szemöldökéve + szőke hajával. Az arca átlagos. De ez a fekete-szőke párosítás inkább rusnya. Ráadásul túl barna a bőre.

Y.G. - majd elhánytam magam, mikor megláttam a pitsáját. Gusztustalan, hogy így betolja az emberek képébe. Az arca szintén átlagos.

A két férfi közül az egyik elég lányos képű, kisfiús, nekem nem tetszik. A szakállas jól néz ki, de ő is átlagosnak mondható. Nekem nem tűnik olyan hú, de rendkívül jó képűnek. Az anyuci pici fiának meg nem tetszik a teste sem. Nem szeretem, mikor ennyire látszanak az izmok körvonalai. Jobb egy átlagos test.

2018. dec. 22. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!