Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek is volt már ilyen thai...

Nektek is volt már ilyen thai masszázson?

Figyelt kérdés
Voltam thai masszazson és mikor a lábamat maszirozta elég jó érzes volt és hát erekcióm lett. Nagyon kellemetlen volt a helyzet teljesen koncentraltam hogy lekonyuljon ezze egyszer csak a masszor megfogta picit erre nekem kipattantak a szemeim a masszorre neztem o meg mosolyogva ramnez es folytatta a masszazst. Kicsit megnyugodtam (bar furcsa volt) de oke gondoltam lazan le lett kezelve. Erre ahogy maszirozta a felso combomat egyszer csak az ujjaival megcirogatta majd ujra es ujra ekkor raneztem ő meg mosolyogva ramutat a farkamra. En csak nezem ot o finoman elkezdi lehuzni az alsogatyamat kozbe nez es varja a reakciomat, en bolintottam, lehuzta a gatyamat es kezzel kielegitett. Nagyon jo volt bar kicsit zavarba voltam. Aztan meg befejezte a masszazs hatralevo reszet es mikor oltoztem fel tartotta a kezet (hogy adjak borravalot) de nem volt nalam egy forint se nagyon kellemetlen volt. Eggyaltalan mennyit kellett volna adnom? Veletek volt mar ilyen? Ez thai masszazson egy megszokott dolog? 18/F
2018. dec. 16. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%
Ha szabad kérdeznem, melyik városban volt ez? Ha gondolod, privátban is írhatod.
2020. jan. 16. 17:20
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Hasonló nekem is volt. Ahova én járok ott mindig leveszik a masdzázs elején az alsómat, már egy ideje ezért meztelenül, derekamon körbe törölközövel fekszem fel.

Szóval masszázs közben a hölgy eleinte néha, később egyre többször hozzá- hozzáért "véletlenül" a falloszomhoz .ikor a combom masszírozta és hiába kúzdöttem ellene, a himtagom önállósította magát. Ott "álltam" illetve feküdtem előtte teljes harckédzültségben. Finomam megfogta, majd megrázta és kérdően nézett rám. Biztos elég húlyén néztem ra, zavarban voltam. Megint megrázta és rám nézett. Hát azt hittem elsüllyedrk szégyenemben, szinte kővé dermedtem. A hölgy megvonta a vállát, mire felfogtam mit akar. Bólintottam, mire nagyon finoman, mintha himes tojás lenne a kezében felhúzta az előbőrt és a makkom elkezdte masszírozni. Végig zavarban vpltam de azért jól edetz.

2020. jan. 30. 18:34
 13/13 petikehun válasza:
25%
12-es, kérlek írd már meg privátban, hogy ezt hol lehet
2022. jan. 30. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!