Nektek is volt már ilyen thai masszázson?
Hasonló nekem is volt. Ahova én járok ott mindig leveszik a masdzázs elején az alsómat, már egy ideje ezért meztelenül, derekamon körbe törölközövel fekszem fel.
Szóval masszázs közben a hölgy eleinte néha, később egyre többször hozzá- hozzáért "véletlenül" a falloszomhoz .ikor a combom masszírozta és hiába kúzdöttem ellene, a himtagom önállósította magát. Ott "álltam" illetve feküdtem előtte teljes harckédzültségben. Finomam megfogta, majd megrázta és kérdően nézett rám. Biztos elég húlyén néztem ra, zavarban voltam. Megint megrázta és rám nézett. Hát azt hittem elsüllyedrk szégyenemben, szinte kővé dermedtem. A hölgy megvonta a vállát, mire felfogtam mit akar. Bólintottam, mire nagyon finoman, mintha himes tojás lenne a kezében felhúzta az előbőrt és a makkom elkezdte masszírozni. Végig zavarban vpltam de azért jól edetz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!