Mit jelent nektek az elegedés? Független természetűként mennyire visel meg ha kilép valaki az életedből?
Nekem most lépett ki egy fontos személy az életemből. Igaz, hogy én sosem hittem a fiú és a lány barátságban de adtam egy esélyt és erre eltünt és le is tíltott. Pedig nem éreztem iránta semmit sem.
Szóval eléggé tud fájni..
Nem kell "független természetűt" játszani. Ostobaság. Nem vagyunk pcihopaták hogy ne viseljenek meg az ilyen eltávolodások. Meg kell élni a fájdalmat. Mert pont az mutatja meg hogy milyen fontos is mikor még van.
N
A korábbi válaszolók előtt leszögezem, hogy nem vagyok pszichopata, mielőtt belevágnék. ':D
Pár hete ért véget egy elég hosszú ideig tartó barátság, órákig lehetett beszélni az illetőről, akár a semmiről is, nagyon egy húron voltunk. Mégsem éreztem/érzek semmit, hogy vége lett, nem hiányzik.
Ez nem egy olyan dolog, amit mesterségesen elő lehetne idézni, van aki ragaszkodóbb és érzelmesebb típus, van aki meg olyan, mint én. Vannak emberek, akiknek a védelmében hezitálás nélkül felemelném az öklömet, mégse tudnék velük egész nap együtt lenni, legalább 10 órás egyedüllétre szükségem van ahhoz, hogy meglegyen a komfort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!