Hogyan legyek erős és független nő?
Lelkileg elég gyenge vagyok, olyan szeretnék lenni, akit nem lehet csak úgy megbántani, magabiztos és céltudatos. Igazi sikeres és erős nő, aki megáll a saját lábán.
19/lány
# 1
Az anyám egyedül (kevés nagyszülői segítség) nevelt fel minket, miközben két műszakban dolgozott. Mi ez, ha nem erős és független?
Ajánlom neked Demi Lovato-Légy erős! című könyvét.
Egyébként fontos hogy legyenek céljaid.Gondolkozz a jövődön,próbálj meg a holnapnak élni néha ne a mának.
Kell egy támogató szülő,vagy a te korodban barát,akinek elmondhatsz bármit.
Kell egy magabiztos felépítés neked,de a ruhák csak kívülről öltöztetnek.A lényeg hogy belül újulj meg először.
Nem lesz egyszerű dolog elsőre ez a rólam lepereg minden.De azért gondolkozz el néha mikor eléd vágnak valami bántót.
Elemezd amit mondtak neked:épített téged?motivált?akkor az ilyennel minek foglalkozni?ez az ember is csak a saját idejét,erejét vesztegeti rád.Meglátod,idővel tényleg le fog rólad peregni.
Mikor néha nekem beszólogatnak,és nem köszönnek,csak fapapucs elémvágják a romboló állításokat én viccesen szoktam felfogni és így szólok:-mondta a kobra,majd eldőlt jobbra
-köszi,te is.vagy csak szimplán köszönöm,egy széles vigyorral-erre a legtöbben meglepődnek.Az emberke nyilván a lelki világodat akarja csökkenteni,ezzel növelvén az övét.Aztán most egy köszönömmel mit kezd?! :D se rossz,se jó nem történt vele,csak pazarolta az idejét
Szerintem az az alap, hogy legyél tisztában önmagaddal. Ismerd magadat.
Ne másokhoz hasonlítsd magad, akár a kinézeted, akár az életed, akár a képességeidet.
Magaddal foglalkozz, magadból akard kihozni a lehetőségekhez képest a legtöbbet.
Köszönöm mindenki válaszát! :)
Igyekszem megfogadni a legtöbb tippet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!