Szerintetek lehet valaki ennyire független és erős?
Figyelt kérdés
Függetlenség alatt úgy értem,hogy a környezete nem határozza meg semmilyen mértékben,valamint semmilyen pozitív vagy negatív vélemény nem rengetné meg a saját magárról alkotott énképét.De mégis képes az együttmükődésre és közvetlen az emberekkel tehát szívesen barátkozik,és szívesen fogna bele egy kapcsolatba,de ez is amolyan ráadás a életében ,mondhatjuk úgy is hogy jó értelemben vett egoista aki megvan saját magával is ,de egyenlőként tekint más emberekre is.2013. dec. 22. 22:51
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen. Bár a saját magunkról alkotott képet az is formálja, hogy milyen visszajelzéseket kapunk másoktól. De értem mire gondolsz. Például ha valakit erősen megkritizálnak valamiben, ne menjen el az életkedve is, vagy fordítva, ha megdicsérnek, ne szálljon el magától. A pozitív visszajelzés mindenkinek jól esik, a negatív meg rosszul, akkor is ha egészséges az illető önbizalma.
2/5 anonim válasza:
Hogyne! :) független, aki ellenőrzi magát a gyakorin...hihi
ha önazonos , ne számít, erős vagy gyenge
amúgy az egó egy nagy szar
4/5 anonim válasza:
jellemeztél egy egészséges lelkű felnőtt embert.
ez egyáltalán nem ritka.
5/5 anonim válasza:
Igen. De ezt csak az tudja kivitelezni, aki annak ellenére is képes előre menni, ha például senki nem hisz benne, vagy mindenki nemet mond, de ő kiáll az igene mellett.
Ez lenne egy egészséges, önállóan gondolkodni tudó felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!