Jellemeznétek egy erős jellemű férfit?
egyébként nincs ilyen, hogy tipikus alfa hím
senki sem az, mindenkiben vannak gyengeségek
ott dől el ez a kérdés, hogy mennyire hajlandó azokat elfogadni, tenni értük vagy ha kell elrejteni
egyébként ha fel kéne sorolnom pár alfa tulajdonságot akkor: magabiztos, céltudatos, ha valamit el akar érni, tesz is érte, határozottan fog kezet (nem úgy mint egy kislány, attól fiú létemre is rosszul vagyok) és közben a szemedbe néz, mély hangon szólal meg, nem lányosan, ha padlóra kerül, feláll és küzd tovább, ad a külső megjelenésre, de nem viszi túlzásba mint egy páva
hát így elsőre ennyi jut eszembe, szerintem ebből már tudod kb. hogyan nézhet ki
azt hogy jól csajozik direkt nem írtam oda, mert ha valakiben ezek a tulajdonságok megvannak, az után már döglenek általában a nők, na meg persze neki sem nagy gond felszedni őket
ja meg még annyi, hogy könnyen ismerkedik
amúgy kutatók vizsálták és arra az eredményre jutottak, hogy egy nőben nagy vonzalmat kelt az, ha a férfinak nagy az ismerettsége
hogy miért, azt nem tudom, de ezek ösztönök :D
Az a típus, amit az első leírt, bennem inkább félelmet vált ki, mint szimpátiát.
Amilyen szerintem egy erős jellemű férfi: okos, céltudatos, meg tudja valósítani a terveit, határozott, jól kommunikál, megvédi a szeretteit
Az alfahím az más. Lehet, hogy benne is fellelhetők az előbbi tulajdonságok, de rájuk inkább a népszerűség, a jó megjelenés és a kezdeményezőkészség jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!