Csak szerintem nem százas az oktatóm?
Figyelt kérdés
Vezetni tanulok és folyton kiabál de minden kis dologért. A végén azért is kiabálva kijavított amikor rosszul mondtam a kocsija típusát. Ha véletlenül találkozunk a városba akkor pedig barátságosan kérdezi hogy telik a napom stb. Fura hogy a kocsiban egy szemét de civilben pedig jófej. Vezetés közben már attól félek hogy meg fog ütni.2018. dec. 14. 18:24
1/5 anonim válasza:
Biztos kialakult nála ez a fajta oktatási stílus, valahogy így szocializálódott, így látta hogy "ezt ilyen módon kell csinálni".
2/5 anonim válasza:
vedd fel a stílusát mialatt vezettek
3/5 anonim válasza:
A paromnak is ilyen oktatoja volt es o meg a kezet is raemelte! Bar a kovetkezmenyeket nem tette vokna zsebre. Es amikor a paromnal elszakadt a cerna a sokadik vergodesert, megkerdezte hogy miert ordit a semmiert es hogy mereszeli emelgetni a kezet. Az oktato aztmondta hogy "a sok hulye cigany miatt akik ertetlenek,mar megszokta hogy ordit"... Na ekkor a parom kiszallt az autobol es mondta hogy akkor neki meg nincs szuksege egy ilyen naci oktatora hogy masok miatt ordit o vele is, es otthagyta a fenebe. Szerintem menj at mashoz amig meg nem keso vagy adj a pofajara, ha meg merne utni akkor menj a rendorsegre vagy add vissza,en sem hagynam.
4/5 anonim válasza:
Feszültség van benne, hisz ha bajt csinál a tanuló, jogilag ő a felelős. Így jön ki belőle a feszkó.
Nem jó, de ne szívd mellre. Pl. orvosok is műtét közben, ha váratlan baj adódik, idegességükben tudnak ordítani egymással. Aztán utána kijönnek, lehiggadnak, megbeszélik és megy tovább az élet.
5/5 anonim válasza:
Nekem is olyan oktatóm volt, akivel el-el beszélgettem, de ha vezettem akkor folyton lecseszett, agresszívan állt hozzám. Lehet valakit ez motivál, nálam azt érte el, hogy friss jogsisként folyamatosan gyomorgörccsel ülök be az autóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!