Ti is úgy látjátok, hogy manapság az átlagos magasság a fiatal férfiaknál kb.185-190cm lehet?
"inkább az a törpe 170-175 cm a jellemző. "
Hol voltál kicsilányka, amikor az észt osztották? Törpemagasság (biológia tudománya szerint) 150 centi alatt van, hókefélke. Remélem meglátja barátod miket írogatsz az interneten, aztán véletlenül nehogy eltaláljon egy hamutál.
Amúgy a 11. válaszolónak üzenem, 170 centivel a csajok kb. 95%-nál magasabb a gyerek, hogy lenne már alacsony, nem értem...
Akiket ismerek, 175 és 180 cm között vannak zömében. És ez pont a 20-25 éves kategória. Talán 2-3 ilyen korú fiút ismerek, aki eléri a 190 cm-t, de ők már nagyon magasnak tűnnek a többi fiú között.
Pont a napokban figyeltem a páromat (25 éves, 176 cm) a munkatársai mellett állva, akik mind harmincasok. Többségük magasabb nála, de csak pár centivel. 178-180 cm között mozoghatnak.
Lányok esetében középiskolában azt láttam, hogy az átlag 165-175 cm között van. Én a 167 cm-mel csak a tornasor közepéig jutottam. De egyetem alatt meg hirtelen tök magasnak tűntem. Ott a lányok többsége vagy velem egymagas volt, vagy a 160 cm-t sem érték el. Egy kivétel volt, egy végzős lány a 182 cm-jével.
"de nálunk az ország nyugati részében 170 centiméter magas egy átlag LÁNY."
Sehol nem 170 cm magas az átlag lány. Nem jó a szemmértéked. Vagy egyesével mindnekit lemértél? :)
170 centi magas az ÁTLAG lány? HOL? Én Győrben élek ember! Tehát nálad a nyugat-magyaroszági lányok a legmagasabbak a világon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!