Mennyire bíztok a megérzéseitekben?
Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok, hogy be szokott jönni amit éreztek,
előfordult, hogy utólag megbántátok, hogy nem a megérzéseitek szerint döntöttetek stb.
2018. dec. 11. 12:11
1/8 anonim válasza:
Nagyon. És nagyon is azt követem.
Bár voltak egy két hibaim, például bíztam abban hogy a nyelvvizsgat nem késem le ha későbbi busszal megyek, de lekéstem.
De az esetek többségében nagyon bejon.
Volt hogy másra hallgattam a megerzeseim helyett, mindig eszméletlenül megszivtam.
Napóleon Hill mondta, hogy sok ember lehetne nagyon sikeres, de saját maga helyett a szomszedjaira, rokonaira hallgat.
2/8 Mansour válasza:
Nekem nincsenek megérzéseim, valószínűleg túl racionális a gondolkodásom. Viszont a feleségem megérzéseire hallgatok, általában bejön.
3/8 anonim válasza:
Nagyon bejön, 24 évvel ezelőtt nem hallgattam rá és el is cseszt@em az életem.
4/8 anonim válasza:
Kis dolgokban igen, es be is jon
Nagy donteseknel... mindig elcseszem es nem hallgatok ra
5/8 anonim válasza:
Nem mindig hallgattam rá, de már megtanultam hogy igenis figyelni kell erre. :) És az esetek 99%-ában bejön.
6/8 anonim válasza:
Jók a megérzéseim. Dolgozatoknál is rájuk hagyatkozom. Mások szorgalmasan magolják mellettem a szabályokat, hogy mikor mi érvényes, én meg át se nézem, mégis ugyanolyan jól teljesítek, mint ők. Egyszerűen csak ránézek a feladatra és tudom, mit kell a kihagyott helyre írni. Egyszer mondtam a tanáromnak, hogy valójában nem is tudom a német nyelvtani szabályokat, csak megérzések alapján töltöm ki a teszteket. Eléggé meglepődött.
8/8 anonim válasza:
Én sokszor megérzek dolgokat, megérzem a helyes utat, de mégis az ellentettjét teszem sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!