Miért jó neki, ha ezt adja meg felhasználónévnek?
Miért vannak egyes emberek akik ennyire agyasok, hogy olyan nick nevet adnak maguknak Instagramon, vagy itt GyK-n, mint pl csicskagyász és társaik? Ebben mi a jó nekik? Ennyire elkeseredettek, meg depressziósak, hogy nyiltan ilyen gáz becenévvel illetik magukat?
Nekem is volt depresszióm mégsem adtam ilyen nevet magamnak soha egy oldalon sem.
Az ilyen emberek mit élnek át, amikor regisztrálnak az adott oldalra, vagy átírják a felhasználó nevüket?
Tudomásul kell venned, hogy mindenki olyan felhasználónevet választ magának, amilyet akar, ill. neki tetszik.
Itt, a Gyk-n ráadásul anonim is lehet a kérdező/válaszoló.
Nah igen. Az is durva. Abban sem tudom mi a "vicces". És igen, akárki akármilyen nevetmegadhat, szíve joga eldönteni, de nem gondol bele, hogy esetleg emiatt majd kap olyan megjegyzést ami neki lehet nem fog jól esni?
A GyK-n meg tudom, hogy lehet anpnim is valaki, de itt is találkoztam érdekes nevekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!