Miért adja ki magát valaki lánynak, miközben fiú? Ennek mi értelme van?
Attól, hogy van egy ilyen érzésed, még nem biztos, hogy úgy van.
Miből gondolod, hogy annak adják ki magukat? Csak úgy alaptalanul?
Szerintem függ attól, hogy mit akar elérni az illető. Van aki nyilvánvalóan troll, és csak azt akarja, hogy az emberek kiakadjanak a hülyeségein, és ez neki a szórakozás.
Mások azt hiszik, hogy ha nőnek adják ki magukat, akkor nagyobb esélyük van rá, hogy az itteni nők beszélgetnek majd velük, és a végén, ha elmondják az igazat, még fel is szedhetnek így valakit.
Aztán hallottam olyanról is, hogy ez egyeseknek valami szerepjáték, és izgalomba hozza őket (nem feltétlenül szexuális értelemben) ha azt feltételezik róluk, hogy nők.
A szexualitás kategóriában van még egy rakat ilyen férfi; ők nőként odakommentelnek mindenféle análozós meg mélytorkozós kérdés alá, hogy "cijjjasztok, én csajszi vagyok~~ és had mondjam el, hogy a KEDVENCEM az anál ;) el is tudok menni análozás közben ;) ;) ;) csak ajánlani tudom a többi csajszikáának, hogy próbáljátok ki, ha a pasitok megkér rá ;) ;) ;);) ;) ;);) ;) ;)"
Aminek gondolom egyértelmű, hogy mi a lényege..
Vannak vicces dolgok.
Például az anális szexes kérdéseknél szoktak ilyen válaszadók lenni. Magukat lánynak kiadók, akik úgy ömlengenek róla, hogy ordít róluk, hogy egy férfi írja őket "szeretem ha feszíti a s..gglyukam a f..sz" típusú megnyilvánulások... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!