Mit tegyek, hogy ne sírjak állandóan mindenen?
Elég érzékeny vagyok, mindenen képes vagyok sírni. Ha otthon vagyok, egyedül, akkor ez nem zavar, de ha vannak körülöttem emberek és úgy van sírhatnékom, az nagyon rossz tud lenni, mert utálok mások előtt sírni.
Néha azt sem tudom éppen min sírok.
Bármi, ami szomorú, rossz, megható, azon én simán elbőgöm magam.
Meg kéne egy kicsit erősödnöm lelkileg, de hogyan? Egyáltalán ez lehetséges, ha ennyire érzékeny vagyok?
“Néha azt sem tudom éppen min sírok.”
Mentális probléma..? Tényleg normálisnak gondolod, hogy ok nélkül bőgni kezdesz?
Nem tudom, milyen Dorottyáról van szó, de nem Dorottya vagyok.
Nem tartom normálisnak azt, ha ok nélkül sírok. Nem tudom mitől van.
Most történt pár változás az életemben, ami talán megviselt, de régen is sírós voltam.
Általában van oka, ha sírok, de előfordult már olyan is, hogy nem tudtam az okát. Rejtett oka biztos van, csak én nem tudom. Vagy csak minden kijön rajtam.
Mostanában eléggé megváltozott az életem, úgy, hogy nem én akartam, családi dolgok “kényszerítettek” rá. Nekem pedig hiányzik a régi életem és az azzal járó dolgok, hátha ezért vagyok most még érzékenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!