Az miért van, hogy a volt osztálytársaimnak kb. már saját élete van, én meg még egy 14 éves szinten vagyok? 22/l
Én is ezt akarnám, de itt az iskolá, amit elvárnak, hogy fejezzek be... Ők erőltették is rám.
Nem normálisak, főleg apám egy elmebeteg.
Én tudom, hogy mit művelnek velem, de nincs ebből kiút, még azt az iskolát el nem végzem... Semmitől sem riadnak vissza.
Figyelj Kérdező! #10-es válaszoló vagyok.
Nem kötelező az iskola sem. Ha nem TE akarod akkor hagyd a búsba ott. Szedd össze egy sportszatyorba az irataidat,bizonyitvanyaidat,ertekidet es menj el otthonrol. Persze elotte kell egy albérletet vagy egy szobát ledzervezned magadnak. Ha akarod irj ram privátban és folytassuk ott a beszélgetést! De ez nem állapot amiben vagy,es ne felejtsd el,hogy nemrsbszolga vagy,elmultal 18 oda mész es azt csinálsz ahova es amit akarsz. Egy a lenyeg tudd fizetni magadnak. Ha szüleid ekkora gyökerek akkor szakitsd meg veluk a kapcsolatot,mert tönkre megy az életed!!! Irj,ha ugy érzed beszelnel velem errol tovabb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!