INFP személyiségtípusok hogyan jellemeznétek magatokat? Ebből mi igaz rátok?
Érzékeny és észreveszi mások érzéseit
Lojális és elkötelezett, egy életre szóló kapcsolatot keres
Mások kedvében akar járni
Támogató, bátorító
Felismeri és elfogadja a másik szabadságigényét
Jól ki tudja fejezni magát
Rugalmas és sokoldalú
Az INFP gyógyítók gyengeségei egy kapcsolatban:
Hajlamos szégyenlős és visszafogott lenni
Nem szereti, ha az életterébe beleszólnak
Rosszul viseli a konfliktust és kritikát
Túlzott szüksége van a pozitív visszajelzésre
Nehezen lép ki egy rosszul működő kapcsolatból
Nehezen szid le másokat vagy büntet meg
Visszafogja érzelmeit
Perfekcionista
Magát okolj a problémákért
Én nagyon erősen INFP vagyok 24/F
99% ban igaz rám minden INFP jellemző.
Nagyon érzékeny vagyok, és azonnal észreveszem ha valakinél valami nincs rendben, az emberek ösztön szerűen megbíznak bennem és azonnal minden gondjuk bajuk elmondják. Valóban csak hosszútávú kapcsolatban tudok élni, mikor egy éjszakás kalandokba kerültem másnap mindig levertség és depresszió let úrrá rajtam.
Ha konfliktus van fejvesztve menekülök, volt már hogy az asztal alá bújtam felnőttként míg munkatársak nagyban vitáztak. :D
Volt hasonló kérdés, ott sokan leírták milyenek. Kicsit olyan ez mint a horoszkóp, vannak tulajdonságok amik részben mindenkire igazak lehetnek.
Amiket itt felsoroltál azoknak úgy 70%-át venném magamra. Pl. nem vagyok benne biztos hogy észreveszem mások erzéseit mert túlságosan lekötnek a aajátjaim. Igaz hogy életre szóló kapcsolatot keresek, de több emberben is megtalálom ennek lehetőségét. Kifejezetten szeretek vitázni, az értelmetlen veszekedést, sértegetést nem szeretem még kívülállóként sem. Nem mondanám hogy rugalmas vagyok. Bűntetésben inkább vagyok következetes mint durva. Bírom a kritikát. Én igyekszem mindenkivel szemben objektív lenni és ezt várom el másoktól is. Nem szeretem ha dícsérgetnek, nem vagyok 5 éves. A többi eléggé igaznak látszik rám, de szerintem más, különböző emberekre is az lehet.
Még nem sikerült kiderítenem, hogy INFP vagy INFJ típushoz állok-e közelebb.
De a felsoroltak nagyjából stimmelnek, kivéve a párkapcsolati részt, az némi finomítással igaz rám. Végső soron mindig életre szóló kapcsolatot kerestem, de nem vetettem meg a lazább, de tartalmasabb viszonyokat sem.
Ha pedig egy kapcsolat nem működik, akkor mindent megteszek, hogy működjön újra, de ha nem járok sikerrel vagy a partner nem együttműködő, akkor habozás nélkül lépek.
Az érzelmeimet pedig helyzetfüggő, hogy visszafogom épp, vagy sem.
"Kifejezetten szeretek vitázni, az értelmetlen veszekedést, sértegetést nem szeretem még kívülállóként sem. Nem mondanám hogy rugalmas vagyok."
Ez is így van nálam, a rugalmasságom meg megint csak attól függ, hogy miről van szó konkrétan. Van, amiben nem vagyok elég rugalmas.
A tesztkérdéseknél is az a bajom, hogy a legtöbb általánosan kérdez, nem szituációfüggően. Már évek óta újra és újra felmerül bennem, hogy teszteljem magam, de sose jutok egyértelmű eredményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!