Az mire volt jó, hogy letagadta, hogy van barátja, meg nem is ismeri a fazont, mikor figyelmeztetni akartam, most meg kint van neki, h kapcsolatban?
Az a gyerek egy pszichopata, én csak szólni akartam végső elkeseredésemben neki, mert zaklat a gyerek...
Azt mondta nem is ismeri, nincs is barátja, meg hazugság az egész...
Van egy srác, aki zaklat, egy elmebeteg, de komolyan...
Mások tanácsára írtam a barátnőjének, teljesen normálisan, aki azt mondta, h nem is ismeri a fazont, nincsen barátja, hülyeség ez az egész.
Hát én láttam őket, meg más is mondta, szóval nem tudom mire jó. Most meg kirakta, hogy kapcsolatban vele.
Előnbi, tuti utána el is küldte neki, hogy mit írtam róla.
Pedig én csak jószándékkal írtam, hogy egy barom ez a gyerek, meg hány nője is van még mellette... "minél több nőt meg akar kefélni 30 éves koráig"
Elöször tényleg azt hittem, hogy nincsenek együtt, nekem mondtak hülyeséget...
Csak nem értem mire volt jó ez... Kirakot egy szerelmes üzenetet, én meg nem bírtam tovább, már régen szólni akartam, hátha tud rá hatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!