Lehet elpirulni attól, hogy valaki olyannal találkozik az ember, akit gyűlöl, és nem akarja látni, vagy akkor pirulunk, ha pozitív érzelmeink vannak az illetővel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Itt most konkrétan a másik személy kiváltotta pirulásra gondolok, nem a szereplés miatti, vagy kínos téma miatti pirulásra. Arra értem, mikor találkozik két ember váratlanul, és bekövetkezik a vörösödés. Ez mindig negatív érzelmekre utal, vagy pozitívra? Én negatív érzelmektől nem szoktam elpirulni, ha valaki tetszik nekem, akkor viszont igen. Másnál hogy van ez?2018. szept. 17. 15:54
1/8 anonim válasza:
Inkább pozotív oka van.Elvörösödni a dühtől szoktunk, az meg negatív.
2/8 A kérdező kommentje:
Egy-két másodpercre lett vörös, utána visszatért emberünk színe. Nem is nézett rám utána....nem vagyunk jóban, sőt....rosszul sikerült elválnunk, és ez most egy váratlan találkozás volt. Pirulós....
2018. szept. 17. 16:01
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy pirosítót használ az arcára. Ne ítélj elhamarkodottan. Ha meg férfiről van szó, akkor számos ok állhat a pirulás hátterében.
4/8 anonim válasza:
A zavar jele lehet, szerintem az nem pozitív de nem is negatív.
5/8 anonim válasza:
Volt 1 kolléganőm, az ha ideges volt, mindig vörös lett. Mindog tudtuk kire haragszik, mert elég volt csak megemlíteni, már pulyka lett belőle
6/8 anonim válasza:
Egyszerűen csak kínos volt neki hogy összefutottatok
7/8 anonim válasza:
"nem vagyunk jóban, sőt....rosszul sikerült elválnunk,":
Neki kellemetlen volt a találkozó, mert lehet, hogy azt hitte, hogy akkor most megbeszélitek a problémátokat egynmással. Lehet, hogy ő tud valamit, amit te nem. De ez csak TFH.
8/8 anonim válasza:
Én eitrofóbiás vagyok (ami azt jelenti, hogy ha kell, ha nem pirulok és fóbiásan rettegek is tőle, sokszor előre).
Ez a váratlanul összefutni ismerőssel tipikus eset. Meg úgy általában a sok váratlan helyzet. Ilyenkor zavarban vagyok, még ha tudom is ésszel, hogy nem kéne. Ennyi a magyarázat. (Nem a düh miatt volt piros az biztos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!