Te értékes embernek tartod magad? Ha igen, miért? Ha nem, mi az oka?
Igen.
Van önbecsülésem és megteszem, amit kell.
36N
Igen, mert őszinte, megértő és elfogadó vagyok, de csak azokkal akik megérdemlik, nem ajándékba adom ezeket. Még sok minden van, amiért értékes vagyok, de azt hosszú lenne leírni.
19/L
Hát én nem vagyok értékes! (33/F)
Nem tudok önállóan élni, és kimászni a jelenlegi élethelyzetemből.
Régóta mindenféle függőségben élek (lövöm magam drogokkal stb), ha pénz kerül a kezembe egyből eldrogozom. Ha nem lakhatok itt a szüleimnél akkor csak csövesként tudok tovább létezni.
Most is elmentem dolgozni - lenyomtam 1 hónapot (közben végig semmi baj nem volt..) - megkaptam a fizut, és be is lőttem magam egyből. (Egyszerűen nem tudok másképp működni...) Persze nem mentem be pár nap, és ki is rúgtak azóta.
Most megint itthon vagyok, és amíg nem megyek sehova addig nincs baj.., de persze nem maradhatok itt örökre.
Sajnos a rehab nálam nem jöhet szóba (amúgy is voltam már bent), elköltözni nem tudok mert képtelen vagyok párszáz forintot is félretenni. Pedig amíg ki nem tudok lépni ebből a környezetből addig biztosan nem tudok leállni. Ez a 22-es csapdája.
Csak egyféle megoldást tudok hogy ennek vége legyen.
Eddig az ÖSSZES melóhelyemen szerettek (7 volt) nem csak a kollegák a főnökség is + a kölykeim is imádnak. Igazából elégedett vagyok az életemmel. + egy mozdulattal adtam villanyt vagy 8ezer embernek szombat éjjel. Mi hasznos ha nem ez:)
42F
Hogyne lennék értékes, elvégre ember vagyok. Az individuum érték. Ez az alapja a nyugati típusú társadalmak erkölcsének.
Hogy a társadalom mekkora hányada profitál a létezésemből vagy a tevékenykedéseimből (már ha egyáltalán profitál), az egy másik kérdés.
20/L
Nem tartom magamat értékesnek, nem tettem még soha semmi hasznosat eddigi életem folyamán.
Különben is, mindenki pótolható.
A világ meg sem érezné, ha eltűnnék örökre a Föld színéről.
Ettől függetlenül saját magam számára fontos vagyok. (=
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!