Más is van, aki huszonévesen koraeste hulla fáradt?
Figyelt kérdés
Nagyon korai ember vagyok.
Ugyan nehezen ébredek negyed 6-kor ébresztőre, de amint magamhoz tértem, reggel eléggé produktív vagyok.
Viszont délután 5-kor már fáradt vagyok, este 8 után ki vagyok dőlve, kb semmi hasznosra se vagyok képes.
Ez normális?
Más is van így?
2018. dec. 7. 11:56
12/15 TappancsMancs válasza:
Aktív vagy délelőtt és délutánra természetesen jön a pihenés ideje. Az meg szerintem is érdekes, hogy van aki reggeli ember és van aki esti. Pacsirta és bagoly :)
Egyébként ha du. 5-re fáradsz ki az a munkaidő vége és jól jön ki. Más meg fáradtan dolgozza végig a napot és mire vége épp felpörög és alig akar lefeküdni. Nem tudom ez mennyire állja meg a helyét, csak felvetettem.
13/15 anonim válasza:
Teljesen normális, főleg ha fizikai munkát végzel. Az olyanok akik még éjfélkor gépeznek általában iskolások, másnap van idejük az iskolában aludni :)
14/15 anonim válasza:
reggel elég könnyen ébredek de sajnos délután muszáj mindig kicsit aludnom, de utána meg tök jó energikus vagyok estig.
15/15 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok mint te. Reggel fél 5kor kelek, 6-ra megyek dolgozni, délelőtt egész aktív vagyok, délután hulla. Általában 8-9 között már alszok. Szerintem nem normális :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!