2/9 anonim válasza:
Tériszonyos vagyok, de ezt folyamatosan feszegetem, sokat túrázok, mászok a hegyekben és minden magas épület tetejére felmásznék, ha lehet, pedig már egy 3. emeleti erkélyen remeg a térdem :D
5/9 anonim válasza:
Leginkább a jövő.
Sajnos az autóvezetés is, pedig szeretem is emellett, de ha nem múlik a félelmem, akkor hanyagolnom kell. :(
A lakástűztől.
Attól, hogy úgy halok meg, hogy félrenyelek. Nagyon sokszor nyelek félre, legtöbbször a nyálamat, kicsi a nyelvcsapom, nem tudom, ezért van-e.
Mind közül a jövőtől félek a legjobban.
8/9 Metionin válasza:
A gyerekek, leginkább a csecsemők, meg a rájuk hasonlító realisztikus babák.
9/9 anonim válasza:
Félelmet az okoz bennem hogy lehet hogy még sokáig kell élnem, és attól félek ha majd eljön az idő nem fogok tudni végezni magammal vagy megállítanak :(
(Ez nem egy troll komment volt, mielőtt valaki megkérdezné..)
Amúgy 17F vagyok és megvan az okom rá, egész életembe magányos vagyok és had ne soroljam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!