Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem kelt benned félelmet?

Nem kelt benned félelmet?

Figyelt kérdés

Sziasztok mért nem félelmetes olyan film amiben tele van

jumpscare-kel ? sokan mondják megijedtem de nem féltem

hát én tegnap néztem meg a annabelle című film első részét az előtérben korom sötétbe 130 cm tv-n FUL HD-ban

hajnal 2 órakor egyedül senki nem volt a házban és olyan félelmet okozott bennem át mentem haverhoz aludni :D de nagyon jo élmény volt ti hogy vagytok vele ? féltek a jumpscare-s filmektől ?

2017. dec. 11. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenki megijed a jumpscare-től, pont ez a lényegük.
2017. dec. 11. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez általában nem szokott tartós félelemhez vezetni, csak pillanatnyi ijedtséghez. A legtöbb néző egyébként is el tud vonatkoztatni a filmtől, tudja hol a valóság határa. Persze előfordul egy jó horror után, hogy az ember megborzong, ha ki kell mennie a sötétben pisálni.
2017. dec. 11. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Jump scare megijeszt, mert hirtelen történik valami, de néhány másodperc alatt elmúlik és nem félek tőle folyamatosan. Csak rövid ideig. Ráadásul olcsó trükk és ha sokat használják, akkor az számomra egyet jelent azzal, hogy hülyének néznek.
2017. dec. 11. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:

néztem már és is sokan jumpscare-s filmet meg ijedtem ugyan úgy de higgadt marattam mivel nem egyedül voltam de tegnap egyedül voltam és ugy néztem majd be.zartam közbe

van egy nagyon régi film neve Gonosz Halott 1 rész miliőszőr láttam már de mindig félek ha meg nézem nagyon el találták az a filmet

2017. dec. 11. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Most a tv-det reklámozod? XD
2017. dec. 12. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:

mert ezek moziba készült 1 nézéses filmek.

a moziban óriási vásznon,full hangerőn a sötétben van hatása.

otthon nézve már nem annyira,plusz egyik sem jó annyira,hogy másodszor is megnézze az ember.

2017. dec. 12. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!