Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet a bajom? Tudok erre...

Mi lehet a bajom? Tudok erre valami vitamint szedni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben elment a kedvem valahogy mindentől. Legszivesebben csak gubbasztanék a párom mellett és ki se mozdulnék.

Szeretem a munkámat, mégis azt erzem, hogy nem akarok ott lenni. Ráadásul most magasabb pozícióba vagyok, több az elvárás, nagyobb a felelőség, nagyobb a nyomás. Van egy kolléganőm, váltásban dolgozunk, mindig precíz, úgy kell lennie mindennek ahogy ő szereti, és úgyis a helyes, ahogy ő szereti, de nagyon nehéz eleget tenni mindennek. Főleg úgy, hogy sok mindent még nem tudok és idő nincs arra, hogy rendesen megtanuljam, így nem tudok normalisan, a saját tempómban dolgozni.

Hiába figyelek oda, egyszerűen dekoncentrált vagyok, van, hogy a kezemben van a pénz és egyszerűen nem jut el az agyamig, hogy mennyi pénz van nálam. Kedvesnek kell lenni az ügyfelekkel, de egyre kevésbé megy, egyszerűen belefáradtam.

És sajnos nagyon érzékeny lettem. Egy apró szótól, vagy csak egy tekintettől képes vagyok elsírni magam, mint egy óvodás.

Állandóan fáradt vagyok, pár hónapja bőven elég volt, hogy 10kor feküdtem, fél 6kor keltem, most ha ha negyed 10kor alszom el, akkor is úgy nézek ki, mint aki egy hete nem aludt. És az a kinézet, amit ezzel produkálok se sokat javít a kedvemen.

Ha nem lenne a párom, nem is tudom mi lenne velem. Most is legszivesebben elsírnám magam és szerintem abba sem hagynám reggelig, pedig nem tudom a pontos okát, hogy mi a bajom. Nem szeretek sírni, utálok, de félek, hogy egyszer a legrosszabbkor jön rám.

Ez valami téli hülyeség? Vagy vitaminhiány? Vagy több gyümölcs kéne?

Nem voltam soha ilyen keserű és nem is akarok az lenni. Segítsetek kérlek!

2018. dec. 4. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyire motiválnak téged a munkahelyen?
2018. dec. 4. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Szexhiány.
2018. dec. 4. 21:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Inkább én motiválom magam, bizonyítani akarok magamnak, azt szeretném, hogy a párom büszke legyen rám, legyen minél több ismeretem, és persze a pénz, hogy elkezdhessük végre a közös életünket.

De bent is biztatnak, a főnök is jófej, meglépő mondom értelmesnek tartanak. Én vagyok olyan, hogyha hibázok, akkor napokig őrlődök rajta, hiába mondják, hogy más már hányszor csinálta ezt, az én hibám miatt szívnak, az épp elég.

2018. dec. 4. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
D és magnézium.
2018. dec. 4. 21:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy terhes vagy?
2018. dec. 5. 18:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Az kizárt, rendesen megjön (másfél hete múlt el), mindig védekezünk.
2018. dec. 5. 19:22
 7/7 anonim válasza:

Hormonvizsgálaton voltál már? Pajzsmirigy működési zavar, inzulin és cukor problémák is kiválthatják ezt.

De akár az is lehet, hogy valami betegség lappang benned.

Illetve nem lehet, hogy az össze-vissza frontok teszik? Máskor nem jelentkezett esetleg frontérzékenység?

2018. dec. 10. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!