Az emberek miért ellenzik ennyire azt, hogy kimenjek külföldre?
Mielőtt kimentem hollandiába már akkor ezt kaptam mindig, hogy ne menjek, mert veszélyes, nem fog bejönni, semmi értelme stb.
Felmondtam a munkahelyemen, mert találtam egy másik munkát, de a munkásszálló borzasztó volt így hirtelen összepakoltam és hazajöttem, de ha tudom milyen nehéz lesz ezt a sok lehúzást hallgatni a családomtól, akkor inkább kibirom azt a sz@rt is.
:'(
Oké, hazajöttem, de vissza szeretnék menni, de nagyon nehéz így és lerombolja a lelkesedésemet ez a sok lehúzás.
Miért ellenzik ennyire?
A volt munkatársaimtól kezve a nagyszüleimig, majdnem minden ember akinek említem.
22l
Mert nem volt bátorságuk ahhoz, amihez neked igen. És tudták, hogy te kimész, többet fogsz keresni és nem a retek magyarokat kell nézegetned nap, mint nap. A magyarok irigykedő ,,emberek", nem kell foglalkozni velük. Én sem maradok itt, érettségi és szakma után repülök. Amerikáig meg sem állok. Tudod ki fog itt maradni. És nem a kormánnyal van bajom, mert imádom a Fideszt! Nekem az emberekkel van bajom. Undorodom már ettől a néptől!
18/f
Mert aki ki akar mászni a pokol főzőüstjéből, azt a többiek visszahúzzák.
De lehet hogy túl olcsó és jó munkaerő vagy számukra és nem hálálkodással honorálják hanem lehúznak.
A korrupció működni fog itthon a külföldre távozó fiatalok nélkül is, minek visszatartani őket.
Én a Fideszre szavaztam! És nekem semmi hátrányom nincs a Fidesz miatt. Sőőőt...
Első válaszoló voltam!
Attól mert neked 200%-al nőtt a fizetésed, attól még az ország süllyedhet egyre mélyebbre. (És süllyed is)
Nem a pénz meg az anyagiak a legnagyobb baj ezzel az orszaggal, legfőképp ahogy az első is írja: a mentalitás.
Ha lesz valaha gyerekem, biztos hogy nem ebben a pusztító, traumatizáló, depresszív mentalitásban fog felnőni. És ezt egy csepp indulat nélkül írom, inkább sajnálom, hogy ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!