Mi a menete annak hogy bezárassam magam?
Nincs esetleg Tourette-szindrómád? Az is tud akár ilyeneket produkálni. Persze kell hozzá a szr élet is. Nekem is volt ilyen időszakom. Elég sok hülyeséget csináltam. De ez úgy változott meg, hogy kb 20 éves koromtól elkezdtem kiröhögni magam. Ha mondjuk hírtelen földhöz vágtam egy tányért, akkor csak nevettem utána. Vagy ha az utcán lerúgtam egy kukát ilyenek... Aztán egy idő után már csak elképzeltem, de nem csináltam meg. Akkor már csak röhögni kellett, hogy milyen hülyeségeket tudok elképzelni. És ahogy egyre jobb lett az életem, akkor abba maradtak ezek a dolgok. Meg aztán elkezdtem terápiára is járni. De csak miután abba maradtak ezek a dolgok. Ez már csak amolyan hobbi.
De a lényeg, hogy nekem tourette-szindróma is állt ennek a hátterében, mert közben tikkeltem is rendesen. Ha nálad is ez a helyzet, akkor még türelmesebbnek kell lenned magaddal. Csak az a lényeg, hogy ha csinálsz valami hülyeséget, akkor csak lépj túl rajta, mert még fogsz sokat csinálni úgy, hogy észre sem veszed. Le kell szrni.
Ezeket csak azért írom, mert nálam bevált. Fontold meg azért ezeket. A gumiszoba mégszarabb. Meg egyébként sem gumiszobába zárnak. Vannak már injekciók, gyógyszerek, amiket ha beadnak, akkor be se kell zárni. És ettől még nem lesz jobb persze...
Úgy általában a gyógyszereket sem javaslom, mert ha nem csinálod meg a saját hülyeségeidet, akkor nem fogsz fejlődni, csak el leszel a langyos szarban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!