Tényleg nagyon nehezen találnak párt a mai fiatal nők?
A 20-30 éves korosztály. Mi lehet a legfőbb oka hogy nekik nem felel meg egyetlen férfi sem?
Tényleg az hogy a nőknek nagyon fontos az egzisztencia és mivel Magyarországon a nettó átlagbér csak nettó 200 ezer Ft körül van, de az átlag férfi még ennél is kevesebbet keres, tehát a magyar férfiaknak egyszerűen nincs egzisztenciájuk és a nők ezért nem akarnak párkapcsolatot velük?
# 3
Hogyan szedtél össze önerőt egy lakáshoz, hogy voltál hitelképes????
Mondjuk nem tudom, hogy honnan tudjátok, hogy ki tankol apu pénzéből. Megkérdetek mindenkit, hogy saját pénzből tankol e? Vagy hogy sikerül ezeket a messzemenő következtetéseket levonni?
Amúgy a lányok nem ugyanígy élnek? Nem értem miféle különbséget láttok a két nem között ilyen téren.
10es hidd el nem 1-2 férfi miatt algalanositottam hanem itt nálunk tényleg így van . A munkahelyemen én adom ki a fizetéseket csak férfiak dolgoznak az én osztályomon mind 20-25 év közötti. Nálunk lehwt túlórázni kedv szerint, arra jól is fizet . Van egy 22eves munkatársam ő mindig vállal túlórát így a fizetese 130.000-160.000ft között van . Szülőkkel el , haza nem ad szó szerint 10ftot se . Nembaj halistennek hogy a szülők nem szorulnak rá a támogatásra viszont a ruháit mind apuka és anyuka veszi mert a fiúnak nincs rá pénze. Szerintem ilyen helyzetbe simán félre lehet tenni pénzt, de ne tegyen félre ha nem akar verje el de annyi pénze nem marad hogy egy kabátot vegyen magának.... hozzáteszem emberileg nagyon szeretem a srácot de 22 évesen ennyi pénzből kényelmesen félre tehet 20-30ezer 1000ftot úgy h vásárol is magának.
Másik munkatársam ő általában 130.000ftot visz haza mellette dolgozik máshol is (25 éves) saját házba lakik szülőktől örökölte. Soha nincs cigije állandóan mástól kér, és nincs olyan hónap hogy ne kerne előleget. Vele nem vagyok olyan joba nem tudom hova teszi a pénzt de 200.000ft felett van a pénze a másodállásával. Akkor ezek után szerinted ok érettek? Engem zavar . Én is szeretek költekezni nem is sajnálom a pénzt de soha nem verem magam 0ra hogy előleget vagy kölcsönt kérjék és ha Ninc s felretett pénzem rosszul vagyok . De mondom ne tegyenek Félre csak legyenek annyira felnőttek hogy beosztják. De még rengeteg hasonlót tudnék írni
Ha a nőnek fontos az egzisztencia, akkor teremtse meg magának?
Talán nem a coopban kéne nettó 90-ért várni a csodát?
Vagy a dohányboltban besegíteni feketén?
Azt nem is értem, hogy otthon laknak az anyuci pici fiai.
Miért a 22 éves lány saját lakásban lakik? Vagy mi? :D Inkább lakjon otthon, mintsem valami szar albérletben vegetáljon száraz kenyéren és vízen.
13as nem tudom milyen munkahelyről van szó.
Normális helyeken nettó 200 alatt (túlóra nélkül) a kilincset sem fogja meg az ember.
16os ne menjünk bele más témába ki mit mennyiért dolgozik mennyi a túlóra stb
A lényeg az hogy akinek semmi költsége kajára rezsire 160.000ftbol tudna öltözni ha akarna
Az én tapasztalatom szerint nagyon sok 20-35 éves korosztály közötti férfi van aki nem akar komoly kapcsolatot , és higyjétek el ,nem a tökéletes egyedek ezek. Sose érdekelt ez a része , aki megfogott vele ismerkedtem. Általában átlagosan néztek ki. Munkájuk mindnek volt.
De, még is volt olyan aki azért szakított velem mert két hét után nem feküdtem le vele. Ő kb 25 éves volt akkor.
Vagy volt olyan is aki szabadabb akart lenni. Volt olyan aki hitegetett aztán kiderült ,hogy megcsalt.
Mostanság már nem érdekel annyira ez az egész párkeresés. Majd lesz. Ha nem, akkor egyedül élem le az életem.
Egy párkapcsolatomban volt olyan aki tanult és nem dolgozott ő akkor volt 21 éves ,na ő tényleg ez a kunyerálós fajta volt , mindig kérte a pénzt az anyjától.
A többinek volt munkája és adott haza is.
Én inkább a lelki beteg férfiakat fogtam ki akiket megmenteni kellett volna vagy elfogadnom,hogy ez van, megalkudni velük és tűrni , de nem tettem ezt, és szerencsére ezekben a kapcsolatokban nem ragadtam bele. Már észreveszem a jeleket. És megyek tovább ha még egy lelki sérülttel vagyok aki tönkreakarja tenni az érzéseimet.mert már ő is sérült eleget így úgy gondolja ezt tovább csinálja, ő is ugyanazt teszi amit vele tettek. Na hát én ezeket fogtam ki!😑
Az én meglátásom az ,hogy nagyon nehéz olyan férfit,nőt találni akivel meg van a közös egyetértés,megértés, bizalom.
Én dolgozok párom is dolgozik van keresetünk és ez arányában osztjuk el a fizetni valókaz. De egy életképtelennel aki tényleg dolgozni gyökér és takarékoskodni hát biztos nem fogom eltartani... Azért azt a fiút nem nekem kéne megnevelni én 16éves korom óta dolgozom suli mellett, zsebpénzt sosekaptam szal aki ilyrnböl él kapja be :D
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!