Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Mik a férfi legidegesí...

Lányok! Mik a férfi legidegesítőbb szokásai?

Figyelt kérdés
Nálunk: Megnézi idegen nők fenekét is, legyen az akár egészen idős. Szex után nem mossa meg a péniszét. A WC-be büdös pisiszag van utána állandóan, bár nyoma nincs. Nyilvános helyen is képes a péniszét igazgatni a nadrágjában.
2018. dec. 1. 16:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%

A legidegesítőbb a férfi hiszti, mintha egy sértődött 13 éves kisfiúval lennék olyankor, nem egy értelmes ,kommunikációra kész felnőtt férfival. A női hisztitől is sokkal rosszabb.

Péniszt igazítani lehet ,mondjuk úgy hogy azt senki ismeretlen ne lássa de amikor azt látom ,hogy a nemi szervéhez nyúl a tömegközlekedésen úgy hogy mindenki látja az bizony kiábrándító. Ha bemegy a bugyi a fenekembe én wc re megyek , ha máshol vagyok keresek valami helyet ahol nem látnak vagy elviselem. De engem ne nézzenek hogy a se.ggemben turkálodok :D Azért mindent meglehet oldani diszkréten is...

A másik a horkolás. Mert az aztán nagyon fer ,hogy az egyik jól alszik éjjel a másik meg az orbitálisan hangos horkolásra meg felébred. A füldugó se segít sokszor. Nyomhatom én a dobhártyámon túlra is azt az átkozott füldugót attól még hallani fogom.

Ha egy férfi neki áll főzni minimum vegyen fel egy mellszőrzetet eltakaró pólót vagy a legjobb, pulcsit. Vagy a fene bánja , nem a legjobb amikor a kajában ott figyel a mellszőrzet. Volt benne részem már...

A másik az a férfi aki nem fogja fel a Nem szó lényegét és utána is nyomul de irritálóbb stílusban,mint előtte :).

Nagyon vicces ,hogy megjelentek az ócsárolók egy olyan topikban ami igazából nőknek szól.:D Kedves férfiak. Ami tény az tény. Nőben is van bőven irritáló szokás így hát férfiakban is. Ettől nem lesz jobb hogy ócsároljátok egymást .

Tudjátok, akinek nem inge az nem veszi magára. ;)

2018. dec. 2. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!