Nem tudom értékesen eltölteni a szabadidőmet, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Semmihez sincs kedvem, semmi sem érdekel. Zenék, sorozatok, filmek, könyvek, már mindent unok. Nincsenek barátaim sem, akikkel legalább beszélgethetnék. Ennél meghalni is érdekesebb lenne.2018. nov. 30. 22:26
1/4 anonim válasza:
Sportolj, főzz, süss, rajzolj/fess/varj/agyagozz/stb.., kirándulj, próbálj ki új ételeket, italokat, fedezz fel új helyeket akár a városban ahol laksz, színház, youtube-on vannak jó önfejlesztő, csatornák amikből sok mindent lehet tanulni
2/4 anonim válasza:
Nekem a sportlövészet és a MILF -ek kötik le az energiáimat.
3/4 anonim válasza:
Én nem rég jutottam el addig az angollal, hogy már tudok regényt olvasni (néha utánanézve egy-két szónak), és teljesen megváltozott tőle az életem. (Olyan light-noveleket, web-noveleket találtam, hogy egyik éjjel nem is tudtam aludni, végig fennmaradtam és olvastam), szóval ha már tudsz olyan szinten angolul akkor ajánlhatok párat (vagy kereshetsz magadtól), amúgy meg ha nem tudsz akkor megéri tanulni (és az is egy elfoglaltság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!