Van olyan amikor azt kívánjátok bárcsak csúnyábbak lennétek?
Szerintem a szépek tényleg nem értik milyen csúnyának lenni. Hetente legalább 2x utánad kiabálnak, hogy milyen ronda vagy. Néha utánad rohannak, hogy a válladnál fogva visszarántsanak, beleordítva az arcodba, hogy ocsmány vagy és biztos hülye is, mert nem reagáltál elsőre.
Az ajtón nem engednek előre, sőt, általában erősen próbálják rád csapni röhögve.
Lényegében a férfiak szemében egy utolsó szemét vagy, akit jó megalázni és röhögni.
Ennek ellenére vannak barátaim és munkahelyemen sem volt soha diszkrimináció miatt, de nem is dolgozom ismeretlen emberekkel, nem vagyok kapcsolattartó vagy bármi ilyesmi.
A nők valahol szerintem sajnálnak, így a többség nagyon kedves velem, a férfiaknak ugye nem létezem, hacsak nem akarnak megalázni valakit, mert az vicces, de ez is a.... hát, a hülye, nyálfolyató barmokra jellemző, akik az iskolában gyakran A hímek voltak, de nem tanultak tovább, így alja munkát végeznek. Alacsony-iskolázottságúak egy része talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!