Miért posztolják és szenzációzzák az emberek a havat?
Az eszemmel elfogadom, hogy ezen az égövön a hó is része a terészetnek, ez rendben is van. De minek lehet rajta örülni? Csak és kizárólag a gondok forrása, csúszós utak, latyak, szürke ború deprimáló, lapátolni kell, kellemetlen kint lenni stb.
Szóval számomra érthetetlen hogy mi öröm van ebben.
Valamit nem lehet szenzációzni, mert nem ige.
Másfelől, ők szeretik, és szépnek látják, jó érzéseket fűznek hozzá.
És tudod,mi a jó benne? Az, hogy ugyanattól neked keserű és savanyú az élet, amitől másnak jópofa, szép,kellemes.
Kinek rosszabb szerinted?
Húdemegmondóember valaki, nem baj.
A tűz is szép, felgyújtod a házadat, hogy gyönyörködj?
A házat nem gyújtom fel, de gyertyát gyújtok, vagy máglyázok a szabadban, ha olyan helyen vagyok, ahol nem okozok vele kárt. :)
Miért fáj neked, hogy más örül a hónak?
Szerintem meg pontosan ezzel van a baj, hogy felsózzuk az utat meg szétgányoljuk a sarat a nagy lapátolásban, ezért lesz gusztustalan, és ezért teszi tönkre a cipőmet a sok vegyszer, amit ráhánynak.
A hó önmagában szép, és nagy kár érte, hogy a városban nem sokáig marad meg. Persze, praktikussági okokból nem lehet. De ha elmész kirándulni, akkor te is meg fogod érteni, mert gyönyörű. :)
És nem kellemetlen kint lenni, tiszta (felhőmentes) napokon sokkal-sokkal hidegebb van. Másrészt meg lehet forralt borozni, gesztenyézni. :)
2
Miért, a hó megsemmisíti a házad,pubikám?
Sejtettem, hogy itt inkább az a baj, hogy szar az életed.
Képezd magad,keress másik munkát, és akkor nem kell fuvaroznod hóban, hanem a kényelmes meleg szobából fotózhatod a hóesést.
Hogy lehet valaki ennyire frusztrált?
Miért kell közönségesnek lenni?
Nem vagyunk egyformák, tavasszal ugyanígy ujjonganak sokan a hóvirágnak meg sütanapnak, csak éppen mások, mint most.
#4:
De mi a faxXxnak?! Én aztán nem. Semmi haszna nincsen. Akkor meg? Jesus... :D
Én tavaszimádó vagyok.
A hó szép, egyre kevesebbszer esik sajnos.
Szürke minden, rövidek a nappalok, a hó teszi szebbé ezt az évszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!