Szerintetek mi járhat az olyan emberek fejében, akik tőlük 8-10 évvel fiatalabbakkal akarnak barátkozni? 😂
Azért itt is látszik, hogy egyeseknek 41 évesen is az a szintjük, mint egy 16 évesnek kb.😂 Még leáll velem veszekedni.
Utolsó: Hát konkrétan a fiatal felnőtt kategóriát hajkurászó 30-40 év körülieket nem értem, hogy mit akarnak. Az a 8-10 év az alsó határ. Nekem kifejezetten kellemetlen, amikor más életszakaszomban vagyok, pl lazulgatok valahol valakivel, és odatoppan egy 30-40 év körüli akár a saját nememből. Nem érzi, hogy köze nincs hozzánk? Nincs gyereke vagy korban hozzáillő barátai, akikkel megértik egymást és egy hullámhosszon vannak?
Szóval ez igen is zavar.
“Másik: Te "nagyon érett" ikszdé41, nem ez volt a kérdés.”
ööö... hát dehogynem. Megkérdezted, hogy mi jár az olyan fejében, aki fiatalabbakkal barátkozik, és válaszolt egyvalaki, hogy mi jár a fejében, semmi, egyszerűen csak összebarátkozott két nála fiatalabbal. Te elfelejtetted, hogy mit kérdeztél, vagy mi bajod van..?
"Szóval ez igen is zavar"
Másokat meg egyáltalán nem érdekli. Ennyi.
Szánalmas vagy kérdező :)
Normális választ kaptál de neked nem felel meg így okoskodsz :D
Tiszta ovodás viselkedés.
Az már a te problémád, hogy mások tudnak fiatalakkal illetve idősebbekkel beszélgetni. :)
Okoskodsz megint. Mutasd màr meg azokat a normális válaszokat. Ne dedózz nekem, meg gúnyolódj óvodás módjára...
Nem tartjátok gáznak azt, hogy nem sikerült felnőni? Hm? Hogy az èn korosztályommal szívoztok a sajátoké helyett?
Te kezdtél el velünk szívózni te szerencsétlen :D
Ne legyél gyerek kérlek.
Érdekes.
Itt az agyhalottak is tehetnek fel kérdéseket...
Vaaaaagy az is meglehet, hogy a saját korosztályodhoz kevés vagy, ezért keresel fiatalabbakat.
Nem érdekel a véleményed az intelligenciámról. Neked én vagyok a szerencsétlen egyszerűcske, nekem meg te.
hát éretlen tizenévesekkel én sem barátkoznék, de bizonyos kor fölött már mindegy, hogy ki hány éves, össze lehet barátkozni. nekem volt egy 75 éves barátném is, mikor külföldön éltem. jól kijöttünk, művelt volt nagyon.
szerintem olyan 30 fölött már nincs olyan nagy különbség a felnőttek között, sokakkal szót ért az ember. huszonévesek között is vannak érettebbek, akik megállják a helyüket a felnőttebbek között, ha így a munkatársaimra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!